Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A japán tinédzserek tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A japán tinédzserek tényleg züllöttebbek mint más országoké?

Figyelt kérdés

Nem látom át ezeket a dolgokat teljesen, mert van pár oldal ahol különböző japános híreket olvasgatok ezért csak velük kapcsolatban van infóm, de az körülbelül hetente "nagy" hír, meg köztudott dolog, hogy ott a gimnazista korosztály is simán árulja magát különböző netes oldalakon, voltaképpen akárkinek.

Ha van itt valaki aki kicsit jobban képben van akár csak Japánnal kapcsolatban, ez tényleg így lenne?

2011. jún. 12. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
volt az iskolánkban egy japán cserediák anno, elvittük bulizni de semmi extra nem volt. ivott pár sört, táncolt aztán ennyi.
2011. jún. 12. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem semmivel sem züllöttebbek, sőt. Nézz körül! A japánok sokkal fegyelmezettek mint mondjuk mi. Nem hiszem hogy ez a tinik körében máshogy lenne, azt azért vedd figyelembe hogy nekik teljesen más a kultúrájuk. A törvényeikkel nem vagyok tisztában, de azt tudom pl hogy automatákból lehet venni használt lánybugyikat:S Az hogy itt hivatalosan nem hirdetik magukat a tini lányok, az még nem jelenti azt hogy nem züllöttek. A szüzesség elvesztése is egyre korábbi életkorra tolódik ki. Amiket én hallok mostanában sokan nem restek r.banckodni. Ilyen biztos van a japóknál is, de kétlem hogy arányaiban több mint nálunk. Ha kicsit jobban körülnézel idehaza különféle közösségi portálokon, nem egy olyat látni hogy 13-17-ig vagy tovább, egy rakás kislány rak fel magáról hiányos öltözékben, akár egy szál bugyiban képeket. Persze többnyire olyat amit magukról készítettek a tükörben. Persze nem az a céljuk hogy pénzt keressenek vele, de ingyen élvezkedik rá a sok perverz. Mások laposra verik egymást az iskolákban, meg a tanárjaikat is, és minderről még videofelvételt is készítenek. Ez is züllöttség. Szóval más országok tinijeire sem lehet panasz sajnos:S Japánban viszont szerintem ilyen nem fordul elő, züllöttebnek biztos hogy nem züllöttebbek. Csak mások, máshogy züllenek.
2011. jún. 12. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem züllöttebbek szerintem, csak 30 évesen is 15nek néznek ki...
2011. jún. 12. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem zűlöttek, inkább nyíltabbak. Ami nekem tetszik is, egyik legjobb nép :D
2011. jún. 12. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez az oldal lehet nem a legjobb és nem is vonok én le emiatt előítéleteket csak hát ilyenről soha nem hallani akár itthon akár máshol :D noha lehet, hogy egy kommentelőnek van igaza, és ez ott csak egy fokkal "elfogadottabb" (noha nem az mert illegális természetesen egy bizonyos kor alatt meg minden).

[link]

2011. jún. 12. 22:14
 6/8 anonim ***** válasza:
pont azért züllöttebbek, mert hatalmas fegyelemben kell lenniük mind a tanárok, szülők előtt, és mikor végre bulizhatnak, akkor felszabadultabbak és a sok stressz is kihoz belőlük érdekes dolgokat. hallottam olyanról, h vannak ilyen szállodaszerűségek, amik azért vannak fenntartva, h bemenjen két egymás számára teljesen vadidegen diák, szexelnek egyet és kész.. :D de ha megnézed mi az a hentai.. jézusom. na akkor rájössz h elég betegek is vannak köztük. :D
2011. jún. 12. 23:51
 7/8 A kérdező kommentje:

A hentai az más, az csak az egyik iparáguk mivel ugye sokak veszik ezeket az animéket meg ilyesmit.

Viszont igen jól hallottad, vannak ilyen "love hotelek" ahol szobát lehet bérelni pár órára egy légyottra :D

2011. jún. 12. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát inkább béreljenek szobát azok a szerencsétlen diákok, mint hogy a dizsi mosdójában keféljenek mint a nyulak. Ahogy itt csinálják.
2011. jún. 13. 08:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!