Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, hogy kizárólag csak szexre vágyom, nem pedig párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Rengeteg probléma van a hátam mögött csalódások sokasága, bírósági perek és megmondom őszintén, hogy tartós kapcsolatra nem vágyom, viszont az együttlétre talán igen!Normális ez vagy prostis? És mi van, ha az aktuális partner többet akar?Vagy éljek úgy, mint egy apáca!? A férfinak egyszerűbb, mert kimegy az út szélére, bár azt gusztustalannak tartom......sosem tennék olyat! Meg valahogyan kell, hogy kapcsolódjon a szexhez valamennyi érzelem is!Na min1, írjatok valamit! :-)2011. jún. 12. 18:55
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nem baj! Esetleg velem? :-)
3/7 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Én is ilyen korszakomban vagyok. Szerelem szempontjából sikeresen kiábrándultam különböző okokból kifolyólag.. Viszont. Elkövettem egy nagy hibát: az exemmel sikerült egy estét khmm..összehoznunk. Persze gondolhattam volna, hogy ha korábban s.eggfej volt, most is az lesz. Utána mindenkinek azt mondta, hogy én másztam rá, meg váltig állítja hogy én újra akarom kezdeni vele (Hah, az év vicce..), stb. Szóval a csak szexet is meg kell válogatni, hogy kivel. :D Nehogy valaki így járjon, mint én. (Azóta is rosszul vagyok a dologtól, bár ő támadott le engem de gyakorlatilag kétemberes dolog volt, csak ő meg szépen letagadta utána..:S)
4/7 anonim válasza:
Az én kapcsolatom fél éve tért véget, azóta nem voltam senkivel. Két évig nem volt erre gondom, így jelenleg nehezen viselem a helyzetet... vagy is már hónapok óta nehezen viselem a helyzetet és amióta rábírok már nézni más srácokra is, azóta különösen nehezen viselem. Hosszútávú kapcsolatra nincs szükségem jelenleg, viszont a testiség hiányzik. Ha találsz olyan valakit, akivel megtudtok maradni a testiség szintjén, akkor "szórakozz", ne gondolkozz azon, hogy mit fognak szólni mások, viszont ezelőtt mérlegelj! Ha úgyérzed ott a veszélye hogy a srác belédszeret, míg te biztosan nem, akkor őt inkább hagyd, mert több fájdalmat okozol magadnak és neki, mint örömet.
5/7 A kérdező kommentje:
Na igen! Van egy srác, aki szeretne velem lenni, de ő sajnos vagy nem sajnos tartós kapcsolatot szeretne! Viszont én a múltjából kifolyólag nem tudok vele lenni, mivel elég zűrös emberke és nem szeretném, ha az emberek emiatt elítélnének, mint anyát!Kedves második válaszoló!:-) Ha már abszolút nem bírom jelentkezem!:-) Ha-ha ha!Persze csak fényképcsere után:-), mert vödröt nem akarnék a fejedre húzni!:-) Na jól el vicceltem a dolgot!
2011. jún. 12. 19:25
6/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond,még embert is tudok rá ;) Olyat aki számodra tökéletes lenne és pont azt nyújtja amire vágysz.Meglepődnél hogy dobálnád magad mellette.. ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Wyatt5555, ezt nem értem, de azt hiszem nem is akarom érteni!Köszi a nagy semmitmondó válaszodat!:-)
2011. jún. 13. 15:59
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!