Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem gond ha pl filmekből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gond ha pl filmekből tanul barátnőm?

Figyelt kérdés
Említettem barátnőmnek hogy legközelebb mi lenne ha oráloznánk is,belement aminek eléggé örülök viszont ő is meg én is még kezdők vagyunk ezekben így ő se tudja még hogyan cumizzon engem meg én se tudom hogyan mutassam neki mit és hogyan csináljon meg szerintem a nyalásnál is bénázni fogok pedig szeretném őt elkápráztatni hogy neki is legyen orgazmusa...múltkor pl az ujjamat szopogatta az isteni volt így lehet hogy elsőre már belejön de nem biztos,magömlésem biztos lesz bárhogy csinálja de ha pl közbe egy cumizós filmet néznénk az hülyeség lenne?Hátha abból eltudna lesni pár trükköt barátnőm vagy elég ha csak fel-le mozgatja majd a fejét?A méretem nem kicsi meg vastag is így elég lesz ha csak a makkot kapja be igaz?A zacsiról,tövéről a szőrt lenyírtam csak fölötte hagytam meg így jó lesz?Magömlés előtt gondolom illik jelezni neki vagy érezni fogja ha jön?
2011. jún. 12. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. jún. 12. 18:27
 12/18 A kérdező kommentje:

20/F 18/L

De ez miért fontos?

2011. jún. 12. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor, meg, ha a 2., akkor nem értem, mi a gond. Igen, benne van, hogy elsőre nem lesztek lepedőakrobaták. Na és? Szereted, akkor meg ezzel együtt szereted.
2011. jún. 12. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
nem hiszem el h 20 éves vagy és olyat is kérdezel h leborotváld vagy ne...
2011. jún. 12. 18:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva a Need for Speedet én annyira nem szeretem, nem a Gta jobban bejön
2011. jún. 12. 19:21
 16/18 anonim ***** válasza:
*nekem
2011. jún. 12. 19:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát közben ne nézzetek filmet, meg csak akkor jó onnan tanulni, ha van egy kis tapasztalatod. Egy-két dolgot el lehet tanulni, de nem szabad elfelejteni, hogy az csak egy film és a legtöbb ami ott zajlik olyan amit a lányok nem élveznek. Meg ne akard neki megmondani hogy csinálja, azt mond csak neki, hogy mi esik jól, mi nem. Ő meg majd ráérez, nem kell ezen ennyit agyalni, ha csak nem kezdi el harapdálni, nem nagyon lehet elrontani. Te meg ne akard hogy az első nyalásnál orgazmusa legyen, elég ha csak élvezi. Túl sok agyalással tönkreteszitek az egészet, élvezzétek azt amit csináltok, érezzétek a másikat, és figyeljetek a másik reakcióira. 21L
2011. jún. 12. 19:37
 18/18 tara cica válasza:

Egyet értek az előzővel.

Ha rágörcsöltök semmi sem lesz jó...de ha segítség akartok, kérd meg a párod, hogy mondja el ha vm tetszik, illetve, ha vm nem, és ezt fordítva is, szal te is tedd meg közben...

Először én sem voltam vm jó, de ha már belement a barátnőd nem muszájból teszi, és már egy jó dolog, hogy nem undorodik az ilyesmitől. A lenyelős kérdés meg kinek hogy...eleinte én képtelen voltam rá, így végén váltottam. Ha vk rögtön utána a fürdőbe rohan a hányingertől az sokkal illúziórombolóbb, mint ha a végén mondjuk elhúzódik és kézre vált. Elsőre mondjuk nem baj ha szólsz neki, de a tapasztaltabbak már érzik, hogy mikor élvez el a párjuk...

Neked meg annyit, hogy...elsőre biztosan szégyenlős lesz a barátnőd, hogy "közelebbről is szemügyre veszed"...szal csak érzéssel és ne durván, és egyszerre ne sokáig. Közben kicsit térj át a combjára vagy a hasára majd vissza. Ezzel oldod a feszültséget.

És egy jó tanács, előtte mindenképp borotválkozz meg, a borosta elviselhetetlen...

17L

(Ha igazán szeretitek egymást adni és kapi is jó lesz...)

2011. jún. 12. 20:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!