Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gond ha pl filmekből tanul barátnőm?
20/F 18/L
De ez miért fontos?
Egyet értek az előzővel.
Ha rágörcsöltök semmi sem lesz jó...de ha segítség akartok, kérd meg a párod, hogy mondja el ha vm tetszik, illetve, ha vm nem, és ezt fordítva is, szal te is tedd meg közben...
Először én sem voltam vm jó, de ha már belement a barátnőd nem muszájból teszi, és már egy jó dolog, hogy nem undorodik az ilyesmitől. A lenyelős kérdés meg kinek hogy...eleinte én képtelen voltam rá, így végén váltottam. Ha vk rögtön utána a fürdőbe rohan a hányingertől az sokkal illúziórombolóbb, mint ha a végén mondjuk elhúzódik és kézre vált. Elsőre mondjuk nem baj ha szólsz neki, de a tapasztaltabbak már érzik, hogy mikor élvez el a párjuk...
Neked meg annyit, hogy...elsőre biztosan szégyenlős lesz a barátnőd, hogy "közelebbről is szemügyre veszed"...szal csak érzéssel és ne durván, és egyszerre ne sokáig. Közben kicsit térj át a combjára vagy a hasára majd vissza. Ezzel oldod a feszültséget.
És egy jó tanács, előtte mindenképp borotválkozz meg, a borosta elviselhetetlen...
17L
(Ha igazán szeretitek egymást adni és kapi is jó lesz...)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!