Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoktatok beszélni szex közben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok beszélni szex közben?

Figyelt kérdés

A barátom szerintem túl sokat beszél. Na jó, nem az időjárásról, de akkor is. Olyanokat szokott mondani, hogy:

- mennyire szép vagyok, mennyire kíván, mennyire akar

- különböző kérdések: mint pl élvezed ha megduglak? Vagy hogy hogy csinálja nekem, hogy esne jól

- hogy én hogyan csináljam neki, vagy épp csak azt mondogatja mennyire jó ahogy csinálom.

Nem zavar hogy beszél, de ilyenkor úgy érzem azt várja én is mondjak valamit. Én meg nem vagyok az a tipikus beszédes alkat együttlét közben.

2011. jún. 12. 18:02
 1/6 WhiteLabel ***** válasza:
100%
Hát én van hogy hülyéskedek, olyankor aranyos a barátnőm mert próbál nevetni, vagy válaszolni de nem tud, mert nyög egyfolytába:D
2011. jún. 12. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Ülj rá a szájára, aztán mondjad neki hogy

"namost pofázzá jóskagyerök most pofázzááá"

2011. jún. 12. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem bírnám ki beszélés nélkül.:D
2011. jún. 12. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

Egy két mondat nem gáz, én is szoktam 1 két szót szólni, de ha valaki végig dumálja....

20N

2011. jún. 12. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Igen, általában a tőzsde-árfolyamokról :P
2011. jún. 12. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
max egy-két szót, de általában nem nagyon...
2011. jún. 12. 19:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!