Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-15 centi hosszu és olyan vastag, hogy egy WC papír gurigába épp, hogy belemegy az megfelelő méretű pénisz?
Figyelt kérdés
Tudod millio meg millio kérdés volt már ilyen. De akkor is :)2011. jún. 12. 17:57
11/18 szabó kata08 válasza:
na hát mert lehet vastag ha hosszra nem jó !!!!! a 14 15cm el rendelkezők általában hamar elmegy és nem elégíti ki a partnerét !!!!!!!!!! ahoz képest hogy a többségük naponta 5 szőr minimum ki ............
13/18 vikotrot válasza:
Nos nekem is voltak kétségeim a méreteimet illetően.
Ez pár aktus után letisztázódott...
20/L xD
14/18 anonim válasza:
Ez jó. Megvan a SI rendszer új mértékegysége...péniszméret wc papír gurigába megadva. :)
15/18 anonim válasza:
így legalább mindenki tudja, az mekkora :D kreatív. és lefogadom ,hogy volt pár fiú. aki megnézte a sajátját :D
amúgy nekem túl vastag lennél, szűk vagyok nagyon
16/18 anonim válasza:
szerintem az a normalis h ha akkora, mint maga a guriga :D
17/18 anonim válasza:
hogy mondhattok ilyet -.- ez aljas volt a 14-15 cm kicsit rövid de szerintem a vastagságával nincsen baj de nem minden esetben jó a nagy fax (lány vok) például lehet nagy a f.. ha nem tudsz vele bánni ha meg kicsi de tudod használni akkor meg nincs vele baj sőtt. és ne halgas a sok mulyára
18/18 szamo77db válasza:
Abszolút rendben van, feleslegesen örlődsz miatta! Ne
félj, mindent meg tudsz vele csinálni majd. És talán egy
kicsit még nő is!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!