Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízu a punci elso alkalomra?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan az ízére gondolod - már utána olvastam, és tudom, hogy nem lehet leírni - hanem úgy értem a kérdést, hogy milyen hatása lesz ha belenyalok?
-rogton az elejétol izleni fog
-egy kicsit fura íze van, de pár perc után megszokom és aztán már izleni fog
-elégfura íze van, és sokáig tart megszokni
Koszonom
2011. jún. 12. 17:11
1/5 anonim válasza:
emberfüggő. Ráadásul minden puncinak más íze van, szerintem nem nehéz megszokni, egy-két perc és nem is veszed észre ha első kellemetlen is volt. Persze van olyan, hogy egyből neked megfelelő ízű lesz, de lehet, hogy nem fog ízleni. Szerintem ezt sem igazán lehet leírni.
2/5 anonim válasza:
Az íze jó, a szag kellemetlen lesz, inkább akkor csinálj ilyent, ha tényleg szerelmes vagy.
Valahogy egyszerre kellemetlen és jó...
3/5 anonim válasza:
-Tessék mondani, pin@ ízű fagyi van?
-Persze, tessék!
-Phuj, de sz@r íze van..!:-(
-Feljebb nyaljad hülyegyerek!
4/5 anonim válasza:
Épp tegnap volt az első ilyen élményem szóval viszonylag friss infóim vannak...pl. az én bnőm attól félt hogy nem fog ízleni nekem vagy a büdösnek fogom érezni,ilyesmi(nem mert nem tett meg mindent ez ellen,hanem mert...nemtom :D ezt gondolta) amikor elkezdtem majdnem semleges volt,de ahogy csináltam,egyre jobb,és én is egyre jobban élveztem...ő meg..pff :D szóval ha most készülsz rá ne parázz,ha igazán szereted a csajt rossz nem lehet semmiképp :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!