Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A dagik (nemtől függetlenül) tényleg olyan hálás szeretők és odadó, hűséges társak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 16:44
1/15 anonim válasza:
Szerinted mi köze van a személyiségnek az alkathoz? Szerintem semmi.
2/15 A kérdező kommentje:
Pontosan azért kérdeztem, mert nem tudom. Ezt az általánosítást már sokszor hallottam, gondoltam itt tartok egy kis felmérést, h mit is gondolnak erről az emberek.
2011. jún. 12. 16:51
3/15 anonim válasza:
Van benne valami,bár a dolgokhoz való hozzáállás sok egyéb dolog függvénye.Gyakran tény hogy a kövér vagy fogyatékkal élő emberek az élet egyéb területein is kedvesebbek önzetlenebbek.
4/15 anonim válasza:
A teltebb lányok tényleg odaadóbbak az ágyban, jobb szeretők,talán inkább hajlamosak kezdeményezni is,de ebből ne vonj le semmilyen következtetést a jellemükre, mert legalább annyira szemetek tudnak lenni, mint mások...
5/15 anonim válasza:
én ismerek egy dagi ribi csajt...
6/15 anonim válasza:
Talan van benne igazsag,hiszen a dagibbaknak nincs annyi onbizalmuk es akkor odaadobban ,egy tars megtartasa vagy talalasa erdekeben, De persze megvannak a kivetelek is,akik aztan rosszabbak tudnak lenni mint millio sovany ember.
7/15 anonim válasza:
Úgy mondanám, hogy olyanok, mint a többi lány. Lehet, eleinte nincs önbizalmuk, és ragaszkodóak, de ha elhiteted velük, hogy szexik, akkor ugyanúgy fognak viselkedni, mint a többiek és repülsz, ha nem vagy elég jóképü...
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem a személyiséghez nincs köze az alaknak, de a fiatalkornak nagyon sok köze van és ezt viszont eléggé érzékenyen befolyásolja az alak. Tehát ha valaki kövér és ezért régen csúfolták esetleg vagy megaláztatás érte, akkor valószínűleg kialakul egy egyéni, szerethető személyisége.
9/15 anonim válasza:
A gúnytól és a megaláztatástól általában nem lesz az ember személyisége szerethetőbb, sőt...
10/15 anonim válasza:
Régebb én is abból indultam ki, amit mondassz, de nagyot koppantam... (előző)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!