Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért nem tud barátnőm elmenni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tud barátnőm elmenni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Barátnőmmel elsők vagyunk egymásnak (17 mindketten) és a dologra először 6 hónapja került sor, azóta jó párszor csináltuk már de szeretkezés közben még egyszer se ment el. Ha ujjazom+nyalom akkor el tud. Szoktam kérdezgetni hogy egyáltalán a közelében volt-e a dolognak de mindig nem a válasz. Mondja hogy nem baj, így is jó érzés neki, de szeretném ha végre úgy csinálhatnánk hogy neki is teljesen jó legyen. Én arra gondolok hogy nem bírom elég sokáig és túl hamar megyek el. Mit gondoltok? Esetleg valamilyen póz segíthetne hogy gyorsabban jusson a csúcsra?
2011. jún. 12. 16:38
 1/9 Kubu Bubu ***** válasza:
Ha fél óránál kevesebb ideig bírod, akkor gyakorolj, hogy tovább bírd. Ha utána sem sikerül neki, akkor lehet, hogy nem képes hüvelyi orgazmusra. A nyugodt hely, kellemes környezet és teljes lelki nyugalom és ráhangoltság sokat segíthet. 22f
2011. jún. 12. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Lovagló póz. És ha túl nedves, az sem jó; ha már "ömlik", töröljétek te egy zsepivel. És próbáld kitapogatni a gpontját.
2011. jún. 12. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
A barátnődnek is utána kéne nézzen ennek,vannak dolgok amiket ő kell tegyen és segítenek neki hogy közelebb kerüljön hozzá.Ehhez ő is kell nem csak te.Nekem ezen el is ment egy kapcsolatom amúgy.
2011. jún. 12. 16:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Mit stresszeled magad, ha a lány azt mondja, hogy jó neki?

Amúgy akármit csinálsz sem fog elmenni, ha fejben nincs ott, szerintem inkább vedd le a lábáról, aztán ha a lelke is a tiéd akkor majd elélvez rajtad, ez nem csak technikai dolgokon múlik..

2011. jún. 12. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok.Ha a barátom orálisan kényeztet eltudok menni.Néha szex közben is de csak akkor ha nagyon fel vagyok izgulva.Mi úgy szoktuk csinálni,h orális és mikor érzem,h elmennék akkor szólok és hátulról csináljuk.Közbe előrenyúl a csiklómhoz és így eltudok menni.Sokszor egyszerre megyünk el.Próbáljátok ki.Szerintem menni fog.(A barátom is hamar elmegy, nem gond nyugi)
2011. jún. 12. 16:55
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :D

elsőnek: fél óránál szerintem kevesebb ideig bírom, akkor ezzel majd kezdek valamit.

utolsó: köszönöm, ezt majd akkor megpróbáljuk :)

amúgy meg azért stresszelem magam mert azt akarom hogy még jobb legyen neki ^^

2011. jún. 12. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
azért,mert zárva van az ajtó!:D
2011. jún. 12. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
örülj neki hogy legalább orálisan el tud menni...én még ugysem
2011. jún. 12. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem minden lánynak megy elsőre, vagy akár sokadszorra a hüvelyi orgazmus. Próbáltad már simogatni a csiklóját szeretkezéz közben? Folyamatosan, körkörösen, óvatosan simogasd! Legyen nedves az ujjad is. Sok olyan pózt találtok, ahol eléred a lányt. Szeretkezés közben simogasd is, így neki is élvezetes lesz:)
2011. jún. 12. 23:58

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!