Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párommal már több mint egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal már több mint egy éve nem szeretkezünk. Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a párommal, 2 éve együtt is élünk. A kapcsolatunk elején is 3-4 hetente szeretkeztünk csak. A szülei szigorú katolikusok, ő is vallásos. Én próbálkoztam többször nála, de nem akarta. Sokszor mondta h fáradt és amikor látta, hogy nekem ez rosszul esik akkor megölelt és puszilgatott és azt mondta örüljünk annak, hogy együtt lehetünk és aludjunk.

Ismerem a munkaidejét sosem túlórázik és nem jár el sehová, szeret velem lenni. A megcsalás kizárt.

Nem vagyok szégyenlős sem és jól is nézek ki. És látom rajta, hogy tetszem neki.

Az érdekelne mit kéne tennem, hogy legalább néha rá tudjam enni.

Nem akarja megbeszélni ezt velem, szégyenli a témát.

Komoly válaszokat várok, idióták ne írjanak. Köszi

2011. jún. 12. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
katolikusoknál csak gyerekfogantatásra van sex,én így tudom
2011. jún. 12. 15:11
 2/9 anonim ***** válasza:

Ratyi. Vagy Istenbe szerelmes.

Döntsd el te melyik a rosszabb.

2011. jún. 12. 15:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz...de nem gondolod,hogy te vagy túl naiv?
2011. jún. 12. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Ennek vagy vallási okai vannak, vagy impotens. Az előbbi nehezen kezelhető, az utóbbira van orvosi segítség, de ahhoz őszintének és bátornak kell lenni.

Egyébként milyen lehet a ti kapcsolatotok, ha ilyesmiről nem lehet őszintén beszélni. Nagy bajok lehetnek nálatok.

2011. jún. 12. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Hány éves a párod? Egyébként szerinted minden más rendben van a kapcsolatotokban?

Ha nincs másik nő, és a párod nem is hajlandó kommunikálni a szexuális ügyeitekben, akkor ennek a párkapcsolatnak semmi jövője. Ha már most ez van, szerintem hosszú távon halálra van ítélve ez a párkapcsolat. Ha ezt megmondod neki, hogy így nem fogjátok sokáig húzni, talán hajlandó lesz beszélni róla.

Ha pénz van rá, talán meg lehetne próbálni egy szexterapeutát.

2011. jún. 12. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem se várj sokat :(

Tényleg okozhatja a vallás. Ezért ábrándultam ki a vallásból én is... :P

Amúgy tisztelem a türelmed. Nagyon nagy szeretet és lemondás van benned. Meg kell értenie, hogy ez neked pokolian rossz, és ha nem érti, akkor sajnos vagy belenyugszol ebbe, vagy elhagyod. Ha elhagyod, az is teljesen érthető. Itt nem arról lenne szó, hogy te jobban szereted a szexet, mint őt. Hanem arról, hogy ő nem törődik teveled.

2011. jún. 12. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha 3 év alatt nem alakult ki akkora kölcsönös bizalom és nyitottság köztetek, hogy őszintén beszélni tudjatok a szexről, akkor nem tudom, milyen kapcsolat ez... Nem tudom megérteni, hogy hogyan élhetnek emberek együtt egy olyannal, akivel nem lehet mindent megbeszélni.

Mit tegyek, hogy ez megváltozzon?

Próbálj vele beszélni, majd ha nem sikerül, hagyd el. Egy kapcsolat szex nélkül csak kínszenvedés hosszú távon. Az is csodálatra méltó, hogy egy évet kibírtál már nélküle.

2011. jún. 12. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen beteg emberek vannak... Te a csaj vagy amúgy?
2011. jún. 12. 16:48
 9/9 anonim válasza:
én meg azt mondom hogy dugjatok orrba széájba, az a komoly. mikor alszik, kösd ki, szopjad le jól, akkor nem tud mit tenni, tudom, először sirni fog, de aztán megjön az esze, utána pttanj rá, majd a végén tegyél rá neki niveát, és jol maszirozd meg a kis kukiját, aztán engedd hogy a szádba élvezzen, és nyeld le. hiába ellenkeztik, egyszer el fog menni, ha jol csinálod. közben sokszor nyomd bele az arcába a puncid. de legyél gyengéd, nekem elmegy a kedvem a marcangolástól... aztán majd megjön az esze..
2011. jún. 13. 17:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!