Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs csiklóorgazmusom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs csiklóorgazmusom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Úgy vélem, legegyszerűbb, ha mindent leírok. A párom orálisan próbált kielégíteni, de ha közvetlenül a csiklómhoz ér, leginkább egy a csiklandozás és az áramütés közötti érzést vált ki belőlem. Márpedig ha belegondolunk, se az áramütés, se a hosszú csikizés nem kellemes... és hát ez se különösebben. Általában kérem is, hogy hagyja abba ilyenkor, mert már össze-vissza rugdalózom :D

Biztos vagyok benne, hogy bennem van a hiba, mert a kedvesem tényleg mindent belead, nagyon változatos nyelvmozdulatokat alkalmaz, nekem mégsem nyújt érzéki élményt...

Mi lenne a teendő? Folytassa a kielégítést ennek ellenére, hogy nem bírok nyugton maradni? Mert tényleg olyan, mintha áramot vezetnének a lábamba, amitől nagyokat rándulok.

Vagy ez az út vezet az orgazmushoz? Előre köszönök minden segítséget és tanácsot!

2011. jún. 12. 14:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Picit gyengébben kellene csinálnia valószínűleg, plussz ne rögtön csapjon bele a lecsóba, először csak a környékét nyalogassa, és utána térjen rá a csiklóra, de nagyon finoman, gyengéden
2011. jún. 12. 15:03
 2/4 anonim válasza:
Szerintem ez az út az orgazmusig :D.. Legalábbis nálam, nekem is csikiz meg remegek tőle, de ez olyan jó érzés :D.. Először meg is lepődtem, majdnem elnevettem magamat, de aztán csak egy mosoly lett belőle :D.. utána viszont fél perccel már azt se tudtam hol vagyok és áhh nagyon jó érzés volt(elmentem :D)... :P
2011. jún. 12. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is ugyan ez van, ha rájöttél a problémád megoldására, írhatnál egy e-mailt. Egyszerűen van egy pont, ami után hiába ér hozzám nem bírom elviselni, nem azért mert ennyire jó, hanem mert annyira érzékeny. Nem is rugdalózok, hanem akaratlanul mászok el előle, meg minden egyes érintéssel vagy nyalással rándulok egyet. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy inkább hatoljon be. De én nem is bírnék úgy maradni, talán ha leköztözné a testem 5 ponton, de még akkor is nehéz lenne kibírni. Én nem akarom elhinni hogy ez az út visz az orgazmusig... :(

21L

2011. jún. 12. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Legelőször is köszönöm a válaszokat.

Első válaszoló: hidd el, kellően nedves vagyok, tehát az izgalmi állapot megvan. Úgy csinálja, ahogy mondtad, először ügyköd minden földi jót, nyalogat itt-ott, de egyszerűen nem lesz tőle kellemesebb, ha a csiklóhoz ér.

Második válaszoló: A harmadik válaszolóval egyet kell értenem, én nem hiszem, hogy az én(avagy mi) esetünkben ez az út vezet az orgazmusig. Ez az érzés aligha nevezhető kellemesnek részemről. Márpedig ha az orgazmus van az út végén, úgy illenék, hogy az út is kellemes legyen, nem?:D Vagy én nem tudom... Sajnos az a rossz, hogyha felvetődik a dolog, hogy próbáljuk meg, szinte már attól elmegy a kedvem és az izgalmi állapotom a földig zuhan :D Ha nem közvetlenül a csiklót ingerli, akkor meg kb. olyan, mintha ott lenne valami kellemesen meleg dolog, de ennyi. Semmi izgató.

2011. jún. 30. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!