Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalom szex? Ti csináltátok már?
Figyelt kérdés
Egyik barátommal lefeküdtem mert szegény nagyon kivolt és tudtam,hogy ő már régóta odavan értem.Én amúgy nem nagyon vonzódtam hozzá.
Ti csináltatok már ilyet?
20/L
2011. jún. 12. 13:52
1/9 TOMAtm válasza:
nem,inkább olyan h 'tüzet oltani moslékosvödör is jó' alapon,mikor már nagyon ki voltam éhezve.gáz nem gáz nekem arra a 20 percre jó volt,utána meg gyors tipli és nem is ismerlek :S
2/9 anonim válasza:
a barátommal feküdtem már le úgy, hogy nem is akartam, csak megsajnáltam mert már régen voltunk együtt. de ez azért más eset, mert nekem amolyan kötelességem lenne :D
3/9 anonim válasza:
Nincs nagyon magasan az erkölcsi mércéd. Én ilyet nem tudnék tenni.
4/9 anonim válasza:
Olyan "találkozóm" volt már, amit kifejezetten egy alkalomra beszéltünk meg, de azt nem szánalomszexnek nevezném. Ilyet nemigen tudnék elképzelni. A másik szemszögből nézve viszont jó lehet egy ilyen barátnő :)
5/9 anonim válasza:
Nekem miert nincsenek ilyen lanybarataim? irigylem a sracot...
6/9 anonim válasza:
Na én pont ugyan ebben a helyzetben vagyok! Én is sajnálom azt a férfit, aki úgy mond"rajong értem" de én ő érte nem! De már én is elgondolkodtam rajta, hogy szexeljek-e vele, hogy neki jó legyen! De ha nekem nem lesz jó? Mi több, szar lesz? Akkor mi van? Oda a barátságunk és soha többet nem akarom majd látni, se beszélni vele, se semmi!Imádok vele beszélgetni, nevetgélni, húzzuk egymás agyát, de érzem, hogy ő oda van értem nagyon, annak ellenére, hogy én megmondtam neki, hogy semmi nem lehet közöttünk!
7/9 anonim válasza:
írj már rám Baba,beszéljük ezt át.
9/9 anonim válasza:
kérdező, szűz volt a srác, vagy miért szántad meg?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!