Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányok miért nem annyira bevállalósak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 13:00
1/14 Moszuke válasza:
Mert a mi lányaink a legszebbek a világon és megtehetik, hogy nem könnyűvérű r*bancok mint a többi nép lányai.
2/14 anonim válasza:
Ilyen jellegű tapasztalatod csak neked van. Én másként látom. Nagyon is latinos hevületűek. És csodálatosak.
3/14 anonim válasza:
A magyar lányok miért különböznek annyira a többi Közép-európai országok lányaitól? :D Mind külsőben, mind belsőleg... Lehet, hogy rosszul látom, mert nem jártam még olyan sok országban, de valahogy szerintem szembetűnő a különbség. Javítsatok ki, ha tévedek. Viszont szerintem az, hogy ki mennyire bevállalós egyén kérdése, nem származásé. Mindenhol van ilyen is, olyan is.
4/14 anonim válasza:
"A cseh lányokkal csak a magyar lányok vetekednek." (Pierre Woodman)
5/14 anonim válasza:
Miért lenne minden magyar lány nem annyira bevállalós? És mihez képest?
Egébként te egy bajszos, parasztinges juhász vagy, és ott ül a géped mellett a fekete pulikutya? Miért, nem vagy magyar?
6/14 anonim válasza:
Hát ezt én sem tudom.
Szerbiában nem egy csajt tudtam volna megdönteni 4 nap alatt, Magyarországon meg mindegyikért küzdeni kell.
De értük érdemes is, mert egyedülállóak a világon, barátom. :)
7/14 anonim válasza:
Aki szerint a magyar lányok a legszebbek az még nem volt Ukrajnában. Kijevben annyi jó nőt láttam mint sehol máshol.
8/14 anonim válasza:
A híres ukrán szépségek?!Ezen qrva jót szakadtam :D
9/14 anonim válasza:
Pierre Woodman által "felavatott" közel 3000 lány közül nagyjából:
- 700 cseh
- 600 magyar
- 500 ukrán
- 400 orosz
- 300 román
- 200 szerb (jugoszláv)
- 100 lengyel
- a többi: szlovák, albán, horvát, litván, szlovén
Szóval ez is jól mutatja, hogy a cseh, a magyar és az ukrán lányok a legszebbek a világon (legalábbis Európában).
10/14 anonim válasza:
Egyébkénk nem minden magyar csajért kell sokat küzdeni, csak akik itthon élnek minden nyáron megyek erdélybe, (ami ugye romániában van) és az erdélyi magyar csajok azok meglehetősen bevállalósak, kb. 10 évesen már dugnak, de egyébkénk ott még annyira se figyelnek a törvényre mint mi, például faluban az alkoholt, meg a cigit a 8 éveseknek is kiadják, mert sokszor a szüleiknek viszik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!