Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A butch leszbikusok engedik, hogy a barátnőjük kerüljön szex közben az aktív szerepbe? Ha igen, milyen gyakran?
Kérdezd őket! :)
Végülis, figyelj. :D A buccsok is nők, lányok. És egyéne válogatja. A barátnőm pl. erősen buccsos, ha ruhákra, mozgásra, hajviseletre gondolsz - viszont alatta ott van a nagyon nőies fehérnemű, szereti az ilyesmit, és egyáltalán nem pasis: megsúgom, a szex az is ilyen kettős, mert én is eléggé fiús vagyok. Én engedem, ő is nekem - a szex, szeretkezés kölcsönös és nem rögzült szokásokból álló valami, változó. Megszámolni nem szoktuk, ki mikor mit, ez ösztönösen jön, szerintem fele-fele arány.
Van egy szintén nagyon buccsos haverom, aki egyszer kibökte, amikor ezzel cukkolták, hogy ő pl. korántsem az a nagy kan az ágyban, csak neki ez az öltözködésforma, mozgás, megjelenés jön be, mert kényelmes, de az nincs összefüggésben mással.
(Sokféle buccs van, van aki erősen közelít a heteró TS srácokhoz: abban az esetben nem engedi át a "vezetést". :)
A butch szó arra utal, hogy fiúsan öltözik és viselkedik. Ettől még nem törvényszerű, hogy kivel és hogyan szexel.
Ez csak a heterók fixa ideája, hogy egy kapcsolatban kell 1db. domináns fél aki maszkuli és 1db passzív és feminin.
A valóságban létezik két bucthból álló pár, de vannak lipstick leszbikusok (feminin csaj aki szintén csajos lányt keres).
Eggyes butch csajok emgedik, mások nem. De köztük is van ám olyan párnakirálylány, aki meg van zavarodva ha neki kéne irányítani.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!