Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strand+lábfétis. Ez gáz? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Lányok! Ha strandon vki megkérne h álljatok kézen a víz alatt, mert olyan ügyes, olyan szép, ahogy csináljátok, megtennétek neki? ugye a vízből kiáll ilyenkor az egész lábszár, és az olyan gyönyörű. Tudom a szinkronúszás is ilyesmi, de az annyira nem jön be. 13 évesen erre kattantam rá, azóta nem tudok lekattanni róla. Strandon, uszodában mindig eldobom az agyam amikor egy lányt ezen "rajtakapok". Egyszerűen gyönyörű látvány
Főleg lányok véleménye érdekelne erről.
Más lábfétises is van így ezzel?
Előre is köszi megtisztelő válaszát mindenkinek.
2011. jún. 12. 12:16
1/5 anonim válasza:
Ez nem gáz hanem furcsa.Sőt, számomra felfoghatatlan.És nem, nem tenném meg. :S
3/5 anonim válasza:
Nekem is lábfétisem van és izgató számomra az ilyesmi.
4/5 Narwik válasza:
A fétis nem gáz dolog,csak uralkodj rajta.Diszkréten nyálat csorgatni persze lehet. :)
5/5 A kérdező kommentje:
ma 12:42 komolyan? na akkor már ketten vagyunk...
2011. jún. 12. 14:11
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!