Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor van dughatnékom de hamar leáll a péniszem mikor a menetre kerül a sor. miért vna ez? Mit csináljak h ugymond ne menjen el a kedve? Xd nem koxolok nem gyogyszerezek meg semmi.
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 11:07
1/8 anonim válasza:
Ha nem dugnál, hanem szeretkeznél, lehet, hogy jó hatással lenne rá...
2/8 anonim válasza:
Ez a túlzott megfelelési kényszertől lehet. Lazulj el és ne a farkadra koncentrálj. Minél inkább azt figyeled, annál kevésbé sikerül.
3/8 anonim válasza:
Én is így voltam ma reggel ezzel!
Szexeltem már nővel nagyon sokszor viszont ,ő most új volt .... ÉS hát nálam se állt fel ,talán 20 perc előjáték után de elkezdtük csinálni és 10 perc múlva megint kokat volt ......Sztm attól lehet hogy meg akartam felelni a csajnak meg kicsit ideges voltam...
4/8 anonim válasza:
kokat? képet róla. milyen amikor kokat?
6/8 A kérdező kommentje:
képet.. asd -.- xd
multkor is ugyvolt h majdnem dugtunk már ruha lentvolt azt vennném fel gumit azt leáll.. :S
2011. jún. 12. 16:35
8/8 A kérdező kommentje:
h érted h kokat?
2011. jún. 13. 23:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!