Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olcsóbbak lennének a prostik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olcsóbbak lennének a prostik ha legális lenne a prostitúció?

Figyelt kérdés

Ami illegális az mind drága. Drog, k*rvák...

Úgy hallottam hogy 10-15-öt kérnek óránként ami pofátlanul sok, egy orvos keres ennyit de ő legalább tanult érte.

2011. jún. 12. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:

viccelsz? egy orvos hol keres ennyit? :/

M.országon az már csak kivétel ha egy orvos jól keres.. mert vagy magánrendel, nagyon elismert.. külföldön nem tudom, lehet.

amúgy a kérdés tök jogos.. bár gondolj bele így is.. 10 ügyfél 100 - 150 000 forint, és hát.. eladta magát 10 embernek. tulajdonképpen.. nem is olyan kis dolog. de mivel férfi vagyok én sik szavaznék a legalizálásra, ha olcsóbb lesz, ha nem :D

2011. jún. 12. 10:39
 2/5 dsRoland ***** válasza:
orvos borítékokat kap. abba 50 is megvan hanem több
2011. jún. 12. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor pont h drágábbak lennének, mert azt is megadóztatnák.
2011. jún. 12. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A prostitúció legális... "Meg nem nevezett egyéb szolgáltatás" néven adószámot is lehet kiváltani rá.
2011. jún. 12. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól hogy legális lenne, mégis miért lenne olcsóbb?
2011. jún. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!