Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titeket ez felizgatna?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez felizgatna?

Figyelt kérdés

A nyakamat csókolgatva kezded el, majd a száddal egyre közelebb kerülsz az arcomhoz. lassan közeledsz, és mivel én nem bírok várni, ezért magamhoz rántalak és megcsókollak, szenvedélyesen, majd belesúgom a füledbe azt hogy kívánlak..ezután én csókolom végig a nyakad, van ahol finoman meg is harapdálom...sőt megnyalom a fülcimpád... majd leveszem a felsőd....és utána a melltartódat is természetesen, az ügyes számmal. majd, mivel mögötted vagyok, előre nyúlok, és szépen letapizlak, miközben végignyalom a nyakad hátsó részét... közben a füledve súgom hogy nem bírok magammal, mert akarlak! elfektetnélek, és elkezdeném csókolni a hasad, majd egyre feljebb, végül meg is csókollak, a lehető legy érzékiebben... majd ezután a hajadba túrok, és utána kiszívom a nyakad egy ponton, ott ahol a leginkább érzékeny a nyakad. ezután fognék egy kis epret, és magam elé térdeltetnélek, és én etetnélek.sőt előveszem a tejszínhabot, fújnék egy keveset a hasadra és lenyalnám, utána pedig megcsókollak.elkezdem simogatni a combod, majd a kezem egyre beljebb csúsztatom, egészen odáig, majd elkezdem simogatni, közben csókolnálak... majd megfogod a kezem és becsúsztatod a bugyid alá... izgatlak a kezemmel, te pedig közben harapdálsz, mert már nemsokára elér a pillanat... majd egyre hevesebben folytatom az izgatást, ami hatására, az arcodra kiül, hogy éppen mit érzel.... látszik rajtad hogy mindjárt elélvezel, majd a körmeid a hátamba fúrod, mert már nembírsz magaddal. már hangokat is kiadsz, amik arról árulkodnak, hogy nemsok kell, és elmész... majd egykét perc múlva kielégülsz, énpedig győzelemittas hanggal a füledbe súgom: jóvolt édes? kérsz még? nos, a válasz nemleges volt egyrészt, másrészt én is részesültem élvezetből, hiszen tudattad velem, hogy tökéletesen kielégítettelek, bár elég volt rádnézni, annyira bágyadt voltál, hogy nem is várhattam volna igent a folytatásra... így hát szépen magam mellé fektettelek, és tested testemhez szorítottam, éreztem hogy lassul a szívverésed, majd mellkasod egyenletesen mozgott fel le, szemed csukva volt, de én loptam tőled még egy csókot... majd melléd bújtam, átkaroltalak, és simogattam a hátad, egészen addig amíg el nem aludtál... én betakartalak, majd felöltöztem, és egy cetlit hagytam az asztalon amiben ez állt: csodás éjjel volt, ötültem, hogy ennyire élvezted, de többször ez sajnos nem fordulhat elő, mert bűnösök vagyunk mind ketten, hiszen ellent tettünk annak amit más ember normálisnak nevez.... miután kiléptem az ajtón, láttam hogy esik az eső... az arcom az ég felé fordítottam, majd könnyes szemekkel azt mondtam... szeretlek...

megjegyzés: anime fan vagyok, és sok yaoi-t (fiú-fiú közösülést) olvasok, ezért gondoltam írok egy ilyen rajongói írást yuri-ban (lány lány közösülést) Egy férfit ez felizgatna? Vagy egy nőt, ha ez hetero kapcsolat lenne? Nem ez a célom, csak kíváncsi lennék rá, mert elvileg jó írónő lennék, és kipróbáltam magam ebben a témában is, természetesen én hetero vagyok, és egyáltalán nem vonzanak a nők, ráadásul van egy négy hónapos kapcsolatom. Szóval én nem izgultam be a témára, de más igen? köszi a választ, és kérlek, ne nézzetek biszexnek, csak kíváncsi voltam, mennyire hatásosat tudok írni ilyen téren.

2011. jún. 12. 02:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
homi-e vagy?
2011. jún. 12. 02:13
 2/20 A kérdező kommentje:
határozottan megmondtam az elején. nem vagyok "homi", hetero vagyok, mondom semmilyen hatást nem éreztem az írás közben, egyszerűen csak jöttek a szavak mint akármilyen más témában, csak más véleményre lennék kíváncsi a történettel, és nem az identitásommal kapcsolatban.
2011. jún. 12. 02:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod ,hogy egy kicsit részletező vagy? xD

Hát ha csaj lennék biztos felizgatna:D

2011. jún. 12. 02:18
 4/20 A kérdező kommentje:
lehetséges, de köszönöm a választ :D végre egy vélemény :)
2011. jún. 12. 02:21
 5/20 anonim ***** válasza:
79%

Lehet én voltam figyelmetlen olvasás közben, de ha a végén nem mondod, akkor nem tűnt volna fel, hogy ez nem hetero kapcsolat...

Egyébként én nőként nem mozdultam meg rá.

Hogy jó író lennél-e... hát, ne haragudj, de néhol elég csúnya a nyelvtanod, azért gondold át néhány helyen a megfogalmazást, mielőtt a műveidet a nagyközönség elé tárod.

Sok sikert az íráshoz!

2011. jún. 12. 02:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kritikát, és a véleményt! csak hobbiból írnék történetet maximum. Az elején pedig direkt nem érzékeltettem hogy ez nem hetero kapcsolat, mert ahhoz túl sok más tapasztalat kellett volna, ami nők terén nincs ugyebár, ezért próbáltam így kezdeni, mint egy férfi-nő együttlétet, ami jóformán csak petting, és érzelemre alapul. :)
2011. jún. 12. 02:25
 7/20 anonim ***** válasza:

02:18 Visszakérdezhetnék? Ha veled megcsinálnám élveznéd ? >_< csak úgy kíváncsiságból ha már ma éjszaka nem mentem el sehova és úgysincs jobb dolgom. :D

jah és 18/F ez lemaradt

2011. jún. 12. 02:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Jelen időben írsz és egyes szám első személyben. Ajánlom a figyelmedbe Bret Easton Ellis írásait: Nullánál is kevesebb, Glamoráma, Amerikai psycho, Az informátorok. Tőle sokat tanulhatnál, mert ő is hasonló stílusban ír, csak jóval kiérleltebben és... lényegretörőbben. Az írás lendülete sokszor olyan szavaknál törik meg, mint például "nos", "pedig", "hogy", "már" stb. Ezeket a szavakat nyugodtan dobáld ki, s meglásd: sokkal gördülékenyebb lesz a fogalmazásod.

Zavaró az is, hogy két stílus között egyensúlyozol, de néha a kettő közt a pad alá esel, mintha nem tudnád eldönteni, hogy választékosan, kimódoltan vagy pedig totál sallangmentesen szeretnél fogalmazni. Az izgatás gátlástalan leírása így ellentmondásba kerül az olyan részletekkel, mint például "csodás éjjel volt", "győzelemittas hanggal". Döntsd el, mit akarsz: romantikát vagy pedig erotikát. A kettő keveréke nem szerencsés, épp a kívánt hatást ássa alá.

2011. jún. 12. 02:28
 9/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az utolsónak is! első próbálkozásom volt, ami köztudottan sosem sikeredik túl jóra :D
2011. jún. 12. 02:31
 10/20 anonim ***** válasza:
2011. jún. 12. 04:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!