Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs soha orgazmusom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs soha orgazmusom?

Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve, hogy élek szexuális életet. Volt 2 komolyabb kapcsolatom, és elég sok alkalmi partnerem. De valahogyan, soha nem volt az, hogy érezzem azt a bizonyos érzést amit orgazmuskor a lányo éreznek. Volt egyszer amikor nagyon közel jártam hozzá, akk egy srác ujjazott, de ő vmi eszméletlenül tudta ezt csinálni, akk vtm a közelében az orgazmusnak, de azóta se. Nem tudom, hogy mi a baj. Mert én tényleg nagyon szeretném megtapasztalni. Imádom a szexet, de így mégsem az igazi.. 20/L
2011. jún. 12. 00:57
 1/6 Panda Péter ***** válasza:
amikor magadnak csinálod, sikerül? csak mert ez olyan dolog ám, hogy nem jön magától, tenni is kell érte. ki kell ismerned magad, és meg kell ismertetned magadat a partnereddel is, ezért van könnyebb dolgod, ha állandó barátod van.
2011. jún. 12. 01:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha sok partnered volt, akkor ne is várj vmi mennyi érzést... a jó szex csak és kizárólag szerelmből fakad.
2011. jún. 12. 01:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálj egy technikás pasit keresni. Bunkók esélytelenek, illetve lutri. És gyakorolj magadon sokat.
2011. jún. 12. 02:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Általában az orvosok is azt szokták javasolni ilyen esetben hogy először magadnak csináld! És ha sikerült utána már tudod irányítani a partnered hogyan csinálja hogy neked jó legyen.
2011. jún. 12. 08:46
 5/6 dsRoland ***** válasza:

frigridnek nevezik.

b-nőm ujját harapja , ágy szélébe kapaszkodik , szóval tudni kell ezt is. nem minden rajtad múlik.

2011. jún. 12. 10:45
 6/6 A kérdező kommentje:
magamat soha nem tudom kielégíteni.. :/ pedig próbálkozom
2011. jún. 12. 11:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!