Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek. és már nem értem. Szerintetek valami gáz van?
Figyelt kérdés
Na szóval.. már 1x beírtam ezt a kérdést.. de akkor még nem jött meg..=/ szóval ugy volt ez az egész.. hogy távkapcsolatban "élünk" a barátommal..:| és áprilisban volt fent nálam.. 8napot..:|| de nekem pont az előtt volt meg.. és nem feküdtünk le 1x sem.. de mindig történtek dolgok..és minden egyes alkalommal elment..:|| aztán megtörölte zsepivel meg minden.. de utánna meg ujjazott.:/ ez április 28.a körül történt.. 25.én múlt el a mensim..:| és még 1.-én is elvoltunk igy.. és történtek igy a dolgok.:| aztán májusban nekem nem is volt meg.. nagyon paráztam hogy lehet h. teherbe estem meg minden.. de gondoltam várok hátha késik..meg irták ezen az oldalon is hogy ennyitől nem lehet teherbe esni.. És.. most pedig megjött ma Júni.11.-én.:| most akkor nincsen semmi bajom szerintetek és nem vagyok terhes ha megjött, és az se gáz ha múlthónapban kimaradt?:| Vagy terhes vagyok? mert olyat is olvastam hogy olyan is wan hogy valaki terhes és akkor is megjön neki első/v még esetleg 2.hónapban is.. Szerintetek, MIT TEGYEK?:|2011. jún. 11. 20:29
1/8 anonim válasza:
ha elmúlik a havid, csinálj egy tesztet, ha az megnyugtat, de nem vagy terhes.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi remélem.. de már megjött..:| csak hallottam olyat is h akkor is megjöhet ha terhes vki.=/
2011. jún. 11. 20:32
3/8 anonim válasza:
Adjatok már agyat a tiniknek!!!
Ha rendesen menstruálsz mégis mi a fenéért parázol? Vettél már tesztet? Pár száz ft, kibírod. És akkor megnyugodhatsz,nem kell itt sírni. Mindenkinek mása szervezete, és nem látunk beléd. legközelebb meg mosson is kezet,az a biztos.
4/8 A kérdező kommentje:
első nap.. és alig van meg..:|| azért kérdezem.. és azért parázok..(N) :(
2011. jún. 11. 20:34
5/8 anonim válasza:
igen, látom hogy már megjött, ezért mondom, hogy várj, amíg elmúlik, és utána tesztelj...
6/8 WhiteLabel válasza:
Nem vagyok nő, te tudtommal ha megtörli magát, sőt merem feltételezni hogy nem magának verte ki, na de ha megtörölte magát "meg minden" akkor hogy a tökömbe lennél terhes? Megszállt a szentlélek vagy mi?:))))
7/8 anonim válasza:
Hát ha pár napig tart csak és kevés vérrel, akkor vegyél egy tesztet. Az első nap nekem pl mindig szinte semmi, második naptól niagara. XD Akkor már ne parázz, úgy nem lehet semmi.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi.. aranyos vagy. (:
2011. jún. 12. 08:56
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!