Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiábrándító. Mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Több,mint egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szeretkezés után én mindig bújnék,meg adnék enyhe puszikat neki,de látom rajta ezt a: "jajj,ezt már nem akarom,hagyjál" nézést. Amikor felhoztam ezt neki,az volt a válasza: "Te is ugyanilyen vagy utána". Igen,már nem nagyon közeledek hozzá szeretkezés után,mert nagyon kiábrándítóan viselkedik. Magyarázat?? Az,hogy fáradt,meg ilyenek.. hagyjuk... márszor még megérti az ember,de MINDIG??? pffff...2011. jún. 11. 20:21
1/8 anonim válasza:
A diót ledaráljuk majd enyhén megcukrozva adjuk hozzá a kakaós krémhez.
2/8 A kérdező kommentje:
*párszor
19/L
2011. jún. 11. 20:22
3/8 anonim válasza:
Ömmm. Ez természetes reakció a férfiaknál ha tetszik ha nem. Mi elaludnánk utánna legszívesebben , de minimum a kedvünk megy el :D Nemtudom nálam régebben volt ez , hogy "na hagyjál már lécci" és mindíg sértődés lett belőle az akkori barátnőmmel :D Mostmár csak ritkán van ilyen szerencsére nekem elmúlt .
4/8 anonim válasza:
természetes a férfiankál, mégis kötelező lenne megérteni h foglalkozni kéne még a lánnyal. sztem mutasd meg neki ezt a postot. más lánynál se úszná meg, ha kidobnád
5/8 anonim válasza:
Nem akarlak ijesztgetni,de az én pasim is csinált ilyet,de tőlem a rendes kapcsolatunkban is távolodott.Mint kiderült,egy harmadik személy volt a dologban...
6/8 A kérdező kommentje:
Hát,én ezen nem csodálkoznék,hogy "sértődés" lett belőle,mert szerintem ez nagyon bunkó viselkedés. :/ Én nem "rámászásra" gondolok utána,meg heves csóktcsatákra. Egyszerűen csak jó lenne hozzábújni,és adni egy puszit,de ilyenkor még erre is képtelen. :/ Szerintem ez hosszútávon nagyon el tudja cseszni a dolgokat..... :/
2011. jún. 11. 20:38
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: Igen,erre már én is gondoltam,mert mostanság többször is kezdeményezek én,de én mégis úgy érzem: nincs harmadik személy.. :-)) Nem ecsetelem itt,hogy miért érzem így,hiszen ezt átélni kell,és érezni.. :-)) A kapcsolatunk alapból nagyon jó,de tényleg.. csak ez,ami nagyon zavar...
2011. jún. 11. 20:40
8/8 napietus válasza:
van, aki ilyen. én nő vagyok, mégis úgy alszom utána, mintha altatót vettem volna be. se kép, se hang, filmszakadás. és nem esne jól, ha ezt az álomba merülést, ezt a legeslegjobbat valaki zavarná. férjem nem is piszkált érte soha, mosolyog rajta, hogy ilyen vagyok. tolerálni kell egymás hétköznapi hülyeségeit, ez minden hosszútávú, jó kapcsolat titka.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!