Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden nap, naponta többször maszturbálok. Ez normális? Nem beteges?
Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 18:54
2/16 anonim válasza:
Nem feltétlen jó,de úgy is jönnek,akik felvilágosítanak,h verd egész nap!
3/16 anonim válasza:
Csak ha egyébb bajod is van! De szerintem az unalom visz rá ! Nem baj csak, törpe maradsz!
4/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. jún. 11. 19:01
5/16 anonim válasza:
Szerintem szeretethiányod van.A fiúk azért csinálják mert jó időelfoglaltás(legalábbis sokszor).A lányok általában vagy azért mert szeretethiányuk van és így boldogabbak lesznek vagy egyszerűen csak begerjednek valamire és úgy érzik meg kell tenniük! :) Amúgy hány éves vagy?
6/16 hatvanicsirke válasza:
18:57
hogy érted h ,,törpe maradsz? "
7/16 A kérdező kommentje:
16
2011. jún. 11. 19:06
9/16 anonim válasza:
Egyébként amit kérdezgetek az mind hatással lehet arra,hogy miért masztizol sokat! :)
10/16 szamo77d válasza:
Nem beteges, de túlzás! Redukáld napi 1-re! Vagy ha kibí-
rod, egy-egy napot hagyj ki. Hadd pihenjenek a genitáliák
is egy kicsit!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!