Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért szeretitek/szeretnétek a popsiszexet? és a lány mit csináljon előtte hogy teljesen tiszta legyen? 18L
Két dolgot szeretünk benne általában (már aki szereti közülünk természetesen):
- egyrészt fizikailag teljesen más érzés, mint a punci, tehát szűkebb, jobban szorít, intenzívebb, különlegesebb érzést nyújthat
- másrészt ritkasága miatt intimebb, és el kell ismerni, hogy maga a tudat is nagyon izgató, hogy egy lány ezt megengedi nekünk
Hogy előtte mit csináljál? Hát, ha teljesen tiszta akarsz lenni, akkor a beöntés az ideális megoldás. Ennek a higiénikusság mellett megvan az az előnye, hogy neked is segít jobban ellazulni, mert nem támadhat székelési ingered közben, és nem kell amiatt aggódnod, hogy valami baleset történik a párod péniszével odabent. Úgyhogy az elején, főleg az első néhány kipróbáláshoz én ajánlom, hogy csináld meg előtte, és úgy kisebb az esélye, hogy számodra kellemetlen élménnyel végződik a dolog.
25/F
Hát nem tudom de engem valahogy hidegen hagy az anális szex és a beöntés amit az előttem lévők emlegettek szerintem neked sem lesz kellemes érzés(saját vélemény).
18/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!