Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti miért szeretitek/szere...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti miért szeretitek/szeretnétek a popsiszexet? és a lány mit csináljon előtte hogy teljesen tiszta legyen? 18L

Figyelt kérdés
2011. jún. 11. 18:43
1 2
 1/14 WhiteLabel ***** válasza:
Én nem szeretem.
2011. jún. 11. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
én se
2011. jún. 11. 18:47
 3/14 anonim válasza:
Szerintem azért szerethetik a fiúk mert az szorít egy darabig :) sztem a lány előtte fürödjön és mossa ki azt a bizonyos helyet :)
2011. jún. 11. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem izgat az anal.
2011. jún. 11. 19:00
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

Minden álmom az anál.

21F

2011. jún. 11. 19:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Két dolgot szeretünk benne általában (már aki szereti közülünk természetesen):

- egyrészt fizikailag teljesen más érzés, mint a punci, tehát szűkebb, jobban szorít, intenzívebb, különlegesebb érzést nyújthat

- másrészt ritkasága miatt intimebb, és el kell ismerni, hogy maga a tudat is nagyon izgató, hogy egy lány ezt megengedi nekünk

Hogy előtte mit csináljál? Hát, ha teljesen tiszta akarsz lenni, akkor a beöntés az ideális megoldás. Ennek a higiénikusság mellett megvan az az előnye, hogy neked is segít jobban ellazulni, mert nem támadhat székelési ingered közben, és nem kell amiatt aggódnod, hogy valami baleset történik a párod péniszével odabent. Úgyhogy az elején, főleg az első néhány kipróbáláshoz én ajánlom, hogy csináld meg előtte, és úgy kisebb az esélye, hogy számodra kellemetlen élménnyel végződik a dolog.

25/F

2011. jún. 11. 20:02
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és milyen az a beöntés?
2011. jún. 11. 21:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet kapni beöntő készüléket és azzal szépen kimosod magad.
2011. jún. 11. 22:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem tartom izgatónak az anális szexet, nem is értem hogy lehet szeretni, undorító >_>
2011. jún. 12. 22:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom de engem valahogy hidegen hagy az anális szex és a beöntés amit az előttem lévők emlegettek szerintem neked sem lesz kellemes érzés(saját vélemény).

18/F

2011. jún. 14. 08:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!