Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy nő sexmániás?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok(két gyerekkel) és a párom piszkál mostanába folyton,hogy sexuálisan túlfűtött vagyok hozzá képest.Mikor összejött velem akkor is ilyen voltam.Heti4-5x akarom ő heti egyszer.2011. jún. 11. 18:03
1/4 Minii Vikii válasza:
Szia!
Ezzel nincsen semmi gond. Nem mindig csak a férfiak. :)
Izgasd fel egy kicsit a férjed és belemegy! ;)
2/4 anonim válasza:
Az a ciki, hogy itt így kérdezed. Már miért lenne ilyen dolog ciki? Maximum lehet zavaró, vagy terhes a másik fél számára. Én inkább örülnél, hogy jó és élvezem a szexet és kívánom, és a párodnak is ez nagy bók, hogy még mindig beindulsz tőle. Persze azt is el kell fogadni, ha neki ennyire nincs igénye. Ha esetleg régen többet szeretett megbeszélhetitek, hogy miben változtassatok, esetleg hogyan lazítson, ha stresszesebb az életmódja, hogy a kedve meg visszatérjen.:)
4/4 anonim válasza:
Akkor kiábrándítalak:a heti 4x-5x az nem szexmániás.Ha 7 nap alatt 14x,az kicsit az.Ha folyamatosan dughatnékod van és minden kanra rámásznál,akkor szexmániás vagy.Szóval a heti 4-5 az teljesen normális. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!