Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért csak az idősebb pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért csak az idősebb pasik vonzanak?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és 30on túli pasik tetszenek.Szeretek idősebbekkel szexelni és ha kis lányként kezelnek az is bejön. Jól elfenekelnek meg keményen megdugnak aztán círogatnak és simogatnak órkáig.
2011. jún. 11. 17:44
 1/10 nemeziszB válasza:
mert apakomplexusos vagy:)
2011. jún. 11. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

engem is csak ez izgat

talán az idősebb férfiak biztonságot jelentenek. El nem tudnám képzelni 28 alatti férfivel.

Jelenlegi párom 33 éves, az összhang meg van, szóval szerintem elég jó páros vagyunk.

18/L

2011. jún. 11. 17:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az első meg hülye, és nincs tisztában a szó jelentésével.

Azért mert ezek már tudnak valamit a nőkről, a szexről, a kapcsolatokról. 15-25 évesen a köröket futják, fölötte meg már van egy kis tapasztalat is. Másrészt nyilván ad egyfajta biztonságot is az idősebb férfi. Na meg ők azért már átlátnak dolgokon (pl.:tudják, hogy mikor játszod meg magad) és annak megfelelően kezelnek.

2011. jún. 11. 18:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Ebben a korban ez normális,10 év múlva már a fiatalabbakat fogod szeretni.
2011. jún. 11. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Én 25 vagyok, akkor fiatal vagyok hozzád?

Ha nem, akkor leszel a barátnőm?

2011. jún. 11. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:

<<Szeretek idősebbekkel szexelni, és ha kislányként kezelnek, az is bejön. Jól elfenekelnek, meg keményen megdugnak, aztán cirógatnak és simogatnak órákig.>>

Szerintem kislányokkal általában nem szoktak ilyesmit csinálni. Vagy tévednék?

2011. jún. 11. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Talán azért vagy így mert mi már tudjuk mit kell egy nővel csinálni.nem gáz szerintem
2011. jún. 12. 06:42
 8/10 anonim ***** válasza:

06:42:

Ha minden nő így gondolkozna, akkor szerinted a most huszonéves férfi társadalom harmincévesen milyen tapasztalatokkal rendelkezne, de most komlyan...

Ez kb olyan mint álláshirdetésnél. Mindenhol tapasztalt Jancsika kell. De akkor a mai pályakezdők hol lesznek 5-10-15év múlva??!!

Lehet engem megkövezni meg minden, de ez már megint a beleülök a tutiba felfogás.

Nem veszi senki a fáradtságot arra, hogy közösen tanulják a szexet, inkább a menő János kell a grundról, mert ő mindent tud.

Kérdező: huszonéves pasik között is találsz olyat aki jól megrak, majd cirógat. De ha nem egyből olyan, akkor mond meg neki, hogy legyen olyan.

Ha csak emiatt kell az idősebb pasi az gáz.

Azonban ha csak rájuk tudsz gerjedni, mert idősebbeg, karakteresebbek, tudomisén, akkor az már más tészta. A kémiával nem lehet vitatkozni.

Amúgy állítólag a férfiak 30-40 évesen vannak a "legszebb" korban. Szóval akár érthető is lenne ez alapján.

A természet fintora. Huszonévesen a hasonló kaliberű lány idősebb férfihoz megy, mikor pedig a csaj éri el a 35-40et, a pasi fog fiatalabbhoz menni :D

Engem általában nem zavar a korkülömbség, de nem értem, hogy miért nem jó a max 5éves külömbség... Sokan már túlzásokba esnek...

21F

2011. nov. 18. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:

SZERETLEK!

34f

2011. nov. 18. 20:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért, mert sokkal határozottabbak, jobb a kiállásuk mint a fiatalabbaknak. Én most megállítanám az időt, hogy a párom mindig 30 éves legyen, mert tényleg a legszebb korban van. 24/L
2011. nov. 18. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!