Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan veszem észre hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan veszem észre hogy a barátnőmnek orgazmusa van?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy van ez, mert ugye itt tulajdonképpen nem jön semmi, mint a férfiaknál, igaz? Itt csak az érzés van? És mi van akkor, hogyha én már elélveztem, de a barátnőm még nem jutott el az orgazmusig?
2011. jún. 11. 17:25
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

"És mi van akkor, hogyha én már elélveztem, de a barátnőm még nem jutott el az orgazmusig?"

szar helyzet.

2011. jún. 11. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Onnan tudod, hogy a hüvelye rendszertelenül összehúzódik, és ő is vergődni fog. Bár azért a dolog emberenként is változik. Ami meg azt illeti, hogy nem bírod addig ameddig kéne azon tudsz te is fejleszteni, hogy hogyan tudod visszatartani, másrészt meg meg lehet néhány másodpercre állni (kihúzni nem kell) menet közben amikor közel érzed magad, és akkor folytatni.

18F

2011. jún. 11. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

ha te hamarabb mentél el akkor még mindig van legalább 4 lehetőséged hogy a csúcsravidd..

1. izgatod a csiklóját

2. kinyalod

3. ujjaddal folytatod a témát

4. jöhet a második menet !! ;)

2011. jún. 11. 18:58
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

Ezt fogja mondani, figyelj:

oooh, uuuh, áááhhh, ááááááááááhh, ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááhh!!!

2011. jún. 11. 19:11
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
nekem sose volt még orgazmusom .. :/ 20/L
2011. jún. 11. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

20:21-es én tudok rajtad segíteni!

Ha érdekel, írj privit.

2011. jún. 11. 20:26
 7/10 A kérdező kommentje:

20:21

és ez nem okoz neked valami féle hiányérzetet?

nem "értelmetlen" így a szex?

És mi van akkor, ha a csaj eljutott az orgazmusig, de én még nem élveztem el? Attól még lehet folytatni nem?

2011. jún. 11. 20:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
OKoz is meg nem is.. m imádok szexelni, csak az a bizonyos kielégültség állapota nagyon hiányzik... :/ és mostmár sokszor gondolok rá h vaon bennem van a hiba ?
2011. jún. 11. 23:08
 9/10 Narwik ***** válasza:
61%
Szaporábban veszi a levegőt,a teste megfeszül,hüvelye összehúzódik és tényleg rángatózni kezd. :) Lehet hülyén hangzik,de a női orgazmushoz meg kell tanulni úgy venni a levegőt,hogy előidézze azt. :)
2011. jún. 13. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
20:21 nem vagy egyedül. nekem sem volt még sosem, de nekem önkielégítésnél sem megy :/ nem tudom mi lehet a hiba. a kérdezőnek: szerintem nem értelmetlen orgazmus nélkül sem a szex. normális esetben szeretnél a párodnak örömet okozni és nekem jó érzés maga a tudat hogy örömet szerzek neki. annyi rossz viszont tényleg van benne, hogy hiányérzetem van...meg olyan üresnek érzem magam utána.
2011. jún. 13. 19:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!