Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat azzal a fiúval, akibe halálosan szerelmesek vagyunk?
Valahogy érzem, hogy belemenne. Nagyon jól tudja, hogy szeretem. NAGYON. Csak semmit nem tud, és nem is akar lépni ellene semmit. :/ Egyszerűen nem akar csajt, de semmivel nem jobb egy huszonéves "kanos" fiúnál. Mind a ketten szüzek vagyunk, nekem minden álmom megismerni őt jobban, nem csak a szüzességemet, hanem az egész életemet feláldoznám miatta. Kiszeretni úgy sem fogok belőle egyhamar, ennél jobban meg már úgy sem zúghatnék bele, a barátságunkat meg mégis miért ronthatná el? Pont az, hogy közelebb hozna minket. Ezen kívül miért bánhatnám meg a dolgot?
Bármilyen történetet meghallgatok, ha történt veletek már hasonló fordulat.
Szia! Mert lefoglalod magad, pedig megismerhetnél valakit, aki viszonozza az érzéseidet.
Én ezt maximum egyszeri alkalomként tudnám elképzelni,ha józan ésszel gondolkozom,de ha úgy tennék, mint ahogy te tervezd, és úgy is tennék, én sem tudnám otthagyni, egy idő után úgyis összejönnénk mottóval folytatnám :)
Viszont nem ajánlom. Sok szenvedést tud egy ilyen okozni.
Szia!
5 év?? Úristen...szerintem az a gond,hogy tudja,hogy 5 éve rajongsz érte és így nem kihívás téged megkapni. Ez azért gond, mert általában az kell mindenkinek, amit nem vagy csak nehezen kaphat meg (ezt bizonyítja,az is hogy te reménytelenül szerelmes vagy belé 5 éve.)
De írtad,hogy történet is érdekel...nekem van egy. 18 éves voltam, amikor megismertem egy fiút, akiről már sokat hallottam egy barátnőmtől, szóval már elve érdekelt, de ezt nem hittem...első látásra szerelmes lettem belé. Flörtöltem vele, mindent, de tényleg mindent megtettem a figyelméért és azért, hogy találkozzunk (nehezítő körülmény volt,hogy 5 órányi autóútra lakik tőlem:D), de addig ügyeskedtem, hogy pár hónappal azután,hogy megismertem megcsókolt, megtudta,hogy szűz vagyok...és rendes volt,nem feküdt le velem egyből, de megbeszéltük,hogy majd még lesz folytatás...és vele vesztettem el, sőt utána még jópár alkalommal lefeküdtünk, tartott ez a laza kapcsolat 6 hónapig. Utána vége lett.
Teljesen tönkretett érzelmileg (és anyagilag a rengeteg utazgatás :D). Nem láttam a szerelemtől semmit, pedig ahogy viselkedett velem az egyáltalán nem volt normális! Most már 1éve,hogy nincs köztünk semmi, így magamra haragszom, hogy ennyire hülye voltam! Persze sok boldog pillanatom volt mellette, de még több szomorú! Ez velejárója egy olyan kapcsolatnak,ahol csak az egyik fél szerelmes. Ne tedd!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!