Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek kezdem azt érezni h velem van a baj?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. A barátommal elég régóta együtt vagyok és szeretem őt. De a szexuális életünk hát furcs:S... nem tudom mér de nekem még soha nemvolt orgazmusom (ő az első barátom) És rengetegszer feküdtünk már le meg mindenfélét csináltunk nyalogatott is, kézzel is csinálta. De egyszerüen semmi:S Én ezt egyáltalán nemértem, van olyan nő aki nemkéépes az orgazmusra?:P:S2011. jún. 11. 16:41
1/4 anonim válasza:
Egy jó tanács:
Szerintem próbálkozz TE önkielégítéssel,ha már te el tudod érni, az jó út arra,hogy rávezesd a barátod is arra,hogy mi esik jól,hogy lesz orgazmusod. (nem kell szégyenlősködni,meg kell beszélni,nincs ebben semmi ciki)
Amúgy csikló orgazmusra a nők 90-95 % képes (a maradék 5% is érez persze valamit,csak az nem orgazmus.)
de hüvelyire csak 40-45% (spricellős orgazmusra meg kb 15-max 20%)
remélem sikerül kitapasztalnod(talnotok)hogy mi a jó!
egy nőgyógyásznő (39)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Énis remélem. Amúgy nem vagyunk olyan fajták akik nem beszélik meg, sokat beszéltünk erről már... És próbálkozunk mi mindennel:S Hát az a baj hogy ez nem két hónapja tart, hanem évek óta:S
2011. jún. 11. 16:58
3/4 anonim válasza:
Nekem nemrég, a 3.-ik partneremmel volt először szex közben... (jó a 3ből az egyik egyéjszakás volt, szóval az nem annyira számít) és 20 éves vagyok. Ne add fel, és ne görcsölj rá, addig is jó, ha szereted a barátodat.
4/4 A kérdező kommentje:
ja igazából nemtom miröl maradtam le szóval óriási hiányát nemértem:D mert szeretek szerelmeskedni a barátommal attól függetlenül jó érzés:P:D
2011. jún. 11. 20:30
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!