Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátomnak fáj néha szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak fáj néha szex közbe. Ez mitől lehet? és mit kéne tenni vele?

Figyelt kérdés
párszor már említette h fáj a kukija szex közbe és nem tudja mitől lehet. én mondtam neki, hogy menjen el dokihoz, de azt mondta h biztos h nem fog, de én igy nem akarok szexelni, mert mindig ttól félnék h megint fájni fog neki és az nagyon nem szeretném:(
2011. jún. 11. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Márpedig nézese meg a ,,kukiját"nehogy neked is meg neki is valami baja legyen,lehet elfog pirulni,meg szégyen lesz számára h mutogasa de megkell nézetni szerintem,vagy ha nem vágja le.
2011. jún. 11. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
pedig nem égő 14 évesen dokihoz menni...
2011. jún. 11. 17:37
 3/5 A kérdező kommentje:
nem 14-.-
2011. jún. 12. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
akkor nem kukija van... (vagy te vagy annyi....)
2011. jún. 12. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:

kedves utolsó: akkora barom balf*sz vagy h az hihetetlen, na te tuti nem "kuki" vagy... mi bajod azzal h azt irta h kukija fáj, és nem azt h fáj a f*sza vagy a lőcse vagy bármi más undoritó szót rá??!! válaszoltál volna inkább..

kérdező: 24L vok párom 21F. nyugi énis kukit mondok rá. az elején nekünk is volt olyan h neki fájt, azért mert eddig csak óvszerrel szexelt, és ott nem huzodik annyira hátra a fityma, mint óvszer nélkül. neki kisebesedett a fitymafék, és az fájt. először énis igy voltam vele h tök zavart h neki fáj, de azt mondta h csak utána érzi és nem is igazán fáj, csak kellemetlen. közben abszolut nem is veszi észre és élvezi a szexet. am idővel megnyulik az a bőrrész, és nem lesz fájdalmas, vagy kellemetlen. de ez csak gyakorlással érhető el:) probáld meg h nem szoritasz rá annyira, vagy probáljatok más testhelyzetet, ahol a fék nincs annyira érintve, vagy irritálva:)

ugyh csak nyugi:) sok gyakorlás:P

2011. jún. 18. 12:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!