Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom tegnap megujjazott, és elmentem. Azt mondta kicsit spriccelt is. Akkor ez most ejakuláció? MI van ha pisilésre gondolt?
Figyelt kérdés
én azt hittem,hogy eddig erre nem vagyok képes,meg undorítonak tartottam ráadásul nem is éreztem, csak mitn egy sima orgazmus... olyan rosszul érzem most miatta magam:S Fiúk ti hasonló szituációban mit szólnáltok a bnőtökhöz?2011. jún. 11. 14:24
1/8 anonim válasza:
Én örülnék neki. Örömet tudtam szerezni. Még büszke is lennék erre a viszonylag ritka képességedre. Nyugi nem undorító az. Sőt!
2/8 anonim válasza:
Undoritó?? Térdre borulnék ilyen nőm lenne, ez ritka, becsüld meg, és örülj neki.
19/f
3/8 anonim válasza:
keress rá googlen : squirt girls
4/8 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból: Miért örülnek ennek a férfiak?:)
5/8 anonim válasza:
el sem lehet mondani, nagyon felcsigázna
6/8 anonim válasza:
14:32-nek!Azért örülünk ennek,mert ez csak akkor jelentkezik,ha a lány nagyon élvezte a dolgot!És ez nekünk jó érzés,hogy ilyen mértékben ki tudtuk elégíteni a vágyait! :) Nekem barátnőm szokta néha csinálni,akár szex közben is :D Nagyon szeretem mert még jobban beindulok tőle! :)
7/8 anonim válasza:
utolsó: hát ez nem teljesen igaz, vagyis nem mindenkinél van ez, ha nagyon élvezi
8/8 anonim válasza:
"Csak kíváncsiságból: Miért örülnek ennek a férfiak?"
Mert egy FÉRFI örül, ha a barátnője nagyot élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!