Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak 1 orgazmusra vagyok beállítva?
Miért van az, hogy ha egy szeretkezés során orgazmusom van, akkor úgy érzem, hogy nem szeretném folytatni, ezért állítom le pl. a párom, ha előjáték közben is lenne orgazmusom, mert akkor nekem azzal vége az aktusnak.
Olyankor szorosnak érzem a hüvelyem és kellemetlen, ha a párom mozog bennem, akár csak újjal is.
Mitől van ez?
Én erre vagyok "genetikailag" kódolva vagy vmi más a baj?
A párom nem, mert ő figyelmes meg minden. Lehet, hogy csak a fejemben van gond?:D
Néha meg olyan is van, hogy olyan hosszan vagy olyan sok pici orgazmusom van, hogy már "rosszul" vagyok bele!
Nem értem....
...sokan vannak, ... a férfiak!
De aggaszt, hogy nőnél még nem hallottam ilyenről!
Én is ilyen vagyok!!!
Legközelebb már csak másnap van hogy eltudok menni.. sőt már csak másnap kívánom !
Ez megnyugtató valamelyest!:D Nem vagyok ezzel egyedül, tehát normális és nincs ezzel semmi baj, csupán ilyen vagyok és kész!
Rendben, köszi a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!