Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, ti hogyan vélekedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogyan vélekedtek erről?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt.

Az én meglátásom szerint szexuális életünk nem valami jó.

Ritkán szeretkezünk, és ha ezt is tesszük felfigyeltem arra, hogy mintha nem akarna közel engedni magához. Én vágynék arra, hogy a testünk összeérjen, hogy simogasson (és én is őt), hogy egy kicsit a pillanatnak éljünk szítva a tüzet de olyan mintha ő ezt kerülné. Ha szorosan magamhoz ölelném, akkor eltol magától, persze azt elvárja, hogy ő kényeztetve legyen. Csak eldöglik az ágyban és várja, hogy én csináljak mindent. De fordítva semmi. Néha baromi erőszakos, fájdalmat okoz, mondtam neki, ezt, de leszarja. Mert szerinte ez jó a nőnek. Próbáltam más pózokat is kipróbálni vele, de olyankor fel van háborodva, nem megy neki. Ha nekem nincs kedvem szexelni, akkor megint csak felháborodik, de ha neki nincs, akkor az úgy van rendben. Nekem hiányzik a szenvedélyes szex. Mert vele nem az, unalmas.

A kérdés az, hogy miért tol el magától és miért csak sima unalmas kef.élés az egész? (állítólag szeret és örömet akar nekem okozni)

2011. jún. 11. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem érdemel meg, lennének akik törődnének veled, megszokja a jót, ha nem foglalkozol vele akkor felkelti majd az érdeklődését

/f

2011. jún. 11. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó zárójeles részt ő mondta? Mert nem ezt mutatja és szerintem ezt te is látod. Ha nem volt mindig ilyen, akkor kihűlt a szerelem nála. És szarik bele az egészbe. Önző, csak a saját jóléte érdekli. Csak a szexben ilyen?
2011. jún. 11. 12:22
 3/9 anonim ***** válasza:
első vagyok, még azt hozzátenném, kapcsolat úgy működik ha alkalmazkodtok egymásnak, nem csak a saját előnyeit nézi, meg meg kell beszélni a dolgokat, mert senki sem gondolatolvasó, ilyenekkel nincs tisztába akkor még nem érett az ilyen dolgokra.
2011. jún. 11. 12:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom vele megbeszélne, mert ilyenkor én hülye vagyok.

A zárójeles részt a végén ő mondta. Eleinte nagyon félén volt a szex területén, alig mert valamit csinálni, néhány alkalom után jött ez amit leírtam.

A kapcsolat többi részére az jellemző, hogy hol le vagyok tolja, hol pedig rám van akaszkodva. (pl.: rendezvényre kellett mennem, nagyon el akart kísérni,rinyált- mondtam, hogy ok, jöhet, de nekem ott dolgom lesz, nem fogok ráérni őt pesztrálni. Mi történt? - Tetszik a buli, kicsim? -Milyen, szar ez! -Menjünk már, ne beszélgess másokkal. -Jól érzed magad? ...stb. közben meg fogja a kezem és nem enged sehová sem, sem beszélgetni, még a wc-re is velem jön(ne).)

De volt olyan is, hogy az utcán kéz a kézben sétáltunk, jött egy szép lány (természetes, hogy megnézi a férfi) erre ő elengedi a kezem!

És akkor ne legyek megsértődve!

2011. jún. 11. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok, meg az előző, mondom tartsál egy kis szünetet, akkor észre veszi magát, mert ilyen az emberi természet, megszokja, és akkor értékeli ha már nincs

19/f

2011. jún. 11. 12:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Az ilyen sosem változik meg.
2011. jún. 11. 12:40
 7/9 laci95874 válasza:
Srác vagyok bocsi, hogy írok, de a barátod nem tud szeretni, csak a maga önző módján úgy látom, és igaza van annak, aki azt írta, hogy nem érdemel meg téged.
2011. jún. 11. 12:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Semmi probléma, fiúk is írhatnak. Arra vagyok kíváncsi, hogy más hogyan látja ezt a helyzetet,valamint, hogy másnál is előfordult-e már ilyen. Mert én már nagyon unom, hogy ezt csinálja. Erősen érik bennem a szakítás gondolta.
2011. jún. 11. 13:19
 9/9 anonim válasza:

1.szerintem dobd a pasit.. ha nem akar téged valszeg már nem vágyik rád.

vagy:

2.fél... fél attól hogy megtudsz vmit.. vmit amit nem akar neked megmutatni sem másnak...

(én drukkolok h újra a régiben nyomjátok)

2011. jún. 11. 18:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!