Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Szerintetek nem túl kislányos ha egy nő csupasz ott lent?
Szerintem olyat, ami benne van a kérdésben is.
" Pasik! Szerintetek NEM túl kislányos ha egy nő csupasz ott lent?"
Bolond vagy, kérdező. Azért írod ki a kérdést, hogy lehülyézd, aki nem ért egyet veled? Inkább olvass egy könyvet. Nem bírom a csőlátású embereket. El kell fogadni, hogy nem mindenki gondolkodik veled azonosan. Mi se hülyéztünk le téged.
Nem értem, miért hülye, akinek jobban tetszik a csupasz punci. Nem azért tetszik amúgy, mert kislányos. Szerintem esztétikusabb, teljes valójában látom, jobban felizgulok, ennyi. Ha valakinek a szőrös az esete, ám legyen.
Én ilyen vagyok, és ettől még egy érett, egészséges szexualitású felnőtt férfinak tartom magam, és meglepő módon pedofil sem vagyok.
"Szerintem egy normális ember sem tudja, hogy milyen ott lent egy kislány... "
Nem ezt mondanád, ha neked is lenne kislányod.
@12:17
Valóban nincsen, de ha lenne, akkor sem úgy néznék rá...
"Valóban nincsen, de ha lenne, akkor sem úgy néznék rá..."
Természetesen nem, senki sem úgy néz rá, pár beteg embert kivéve. Ettől függetlenül a tudás ténye adott.
úgy igényes és szép
inkább legyen kislányos mint vénasszonyos
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!