Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nem aktuális eset! Gondolatkísérlet! Nem magamról beszélek.
Tfh. egy fiúnak volt 1-2 barátnője.
Aztán feleségül vesz egy 3.-at.
És mondjuk a felesége fél a nemibetegségektől, mert a srácnak már volt 2 barátnője, ezért elvárja a férjétől, hogy örök időkig óvszert IS használjon.
Valahol logikus, de biztos ez lenne a megoldás? Nem inkább egy szűrés?
Aki jobban ért ehhez, mit gondol?
2011. jún. 11. 11:24
1/5 anonim válasza:
Tuti aids-es a srác szóval végezd ki egy száraz kolbász és egy ásó segítségével.
2/5 A kérdező kommentje:
mint már mondtam, nem egy konkrét személyről beszélek, ÉS egy szóval se mondtam, hogy nő vagyok (nem tudom, a leírás melyik részének kéne erre utalnia)
2011. jún. 11. 11:43
3/5 anonim válasza:
Egy AIDS-vizsgálat sokkal jobb lenne mindkét félnek...
4/5 anonim válasza:
1-2 barátnő miatt nemibetegség??? LOL Ez a legnagyobb idióta para amit életemben hallottam. Nincs neked üldözési mániád is??
A nemibetegség azoknál fordul elő akik fűvel-fával dugnak össze-vissza a rib@ncok pl. Akik kapcsolatban élnek azoknál nincs ilyen hacsak félre nem lépnek pl k@rváznak.
5/5 anonim válasza:
Házasságban óvszer? Durva! Mindig eszetekbe is jut felhúzni? Nem lehet egy szexmániás a feleséged!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!