Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájhat ettől egyes pózban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájhat ettől egyes pózban a szex? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
előző barátommal nemvolt probléma a szexel, de a mostanival van egy kis gondom...bizonyos pózokban fáj..de nem úgy ahogy pl. a legelsőnél fájt, hanem olyan érzés, mint amikor pisiléskor fáj...mert 2-3 napja nagyon fáj vagy kellemetlen vagy nemis tudom milyen, ha pisilek..de nagyonrossz...ilyen eddig még soha nemvolt...és ha bizonyos pózban vagyunk, ugyan ezt a fájdalmat érzem (csak talán egy kicsit enyhébben). Mitől lehet ez? Ez a "bizonyos pózban fáj" előbb volt, mint a pisilés közbeni fájdalom..segítsetek lécives hogy mi ez, össze függ e, tudok e csinálni valamit (más pózban viszont egyáltalán nemérzek semmi fájdalmat)
2011. jún. 11. 10:28
 1/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy felfáztál? az okozhat ilyen tüneteket...és azokban a pózokban fájhat, amikor a pénisz vagy az együttlét vmilyen formában érinti a pisiléshez is használatos szerveket (hugyhólyag stb). Szerintem menny el dokihoz, mert a felfázás csak egy javaslat, de nem vagyok orvos.
2011. jún. 11. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Vsz felfáztál vagy elkaptál valamit... Én is jártam már így, amikor vmi 'extrém' dolgot csináltam szex közben a párommal. Háziorvos kedden, addig sok-sok folyadék (esetleg dinnye), fűszeres kaja, savas gyümölcs tilos. Pisit nem visszatartani!
2011. jún. 11. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik ez a póz!

Ha pl egy olyan amikor Te fekszel háton, lábad fönt ő meg rajtad, akkor lehetséges, hogy túl mélyre ment és az miatt...

2011. jún. 11. 10:53
 4/5 anonim válasza:
"de nem úgy ahogy pl. a legelsőnél fájt, hanem olyan érzés, mint amikor pisiléskor fáj." Írta, hogy nem szexuálisan fáj a hüvelyében hanem ugy mint amikor pisil. Ergo nem a mélységről van szó
2011. jún. 11. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
A hüvely mélyén nem találhatóak idegvégződések, csak az elején (ezért nem érezni a tampont pl). tehát nyilvánvaló, hogy valami húgyúti betegsége lehet.
2011. jún. 11. 21:33

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!