Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúkák, ti mennyire "gerjedtek", a kivillanó fehérneműre? Láttatok is már olyat?
Figyelt kérdés
Pl. ha az utcán a szél felfúj egy szoknyát, vagy mély dekoltázsból kilátszó cici.2011. jún. 11. 07:10
1/7 anonim válasza:
Láttam. Bár nem vagyok fiúka. És nem gerjedek rá. Azért egy normális férfinak több kell egy kivillanó bugyicsíknál ahhoz, hogy felizguljon :)
Megnézem persze, aztán annyi. Bár a szándékosan kihúzott bugyit abszolút k@rvásnak tartom. Az egyáltalán nem hoz izgalmi állapotba.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, a csípőnadrágból kilátszó normál bugyi kicsit lehangoló, de nem is ilyenekre gondoltam:)
2011. jún. 11. 07:38
3/7 anonim válasza:
Szerintem, ha csak egy kicsit látszik a bugyi vonala, akkor az még jól is nézhet ki, meg beindítja az ember fantáziáját.
4/7 anonim válasza:
Nem igazán gerjedek be.
Van egy lány aki előttem ül, és kb a fél dereka kilóg, lehet látni, hogy milyen színű bugyi van rajta.
Ez inkább taszító mint vonzó.
16F
5/7 anonim válasza:
Igen, én már láttam olyat többször, és ha nem is hozott izgalomba, de nagyon tetszett. F.
6/7 anonim válasza:
Akkor indítja be a fantáziát, hogyha amúgy is tetszik a csaj
7/7 anonim válasza:
Hát, a "nadrágból egész s*ggem kivan bugyi kilógás" nem tetszik, de szoknya alól kivillanva ha felfújja a szél az igen, mert az nem szándékos r*banckodás :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!