Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mennyire jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mennyire jön be a szőr?

Figyelt kérdés
MEnnyi legyen egy férfin a ször? Pénisz szörzetet mennyire kedvelitek? Elvárjátok h egy pasi borotválja azt, ésa hónajját? Más testrész?
2011. jún. 11. 00:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én mellkason utálom a szőrt. pénisz környékénnem várom el, hogy full kopasz legyen, de rendbe legyen tartva. ha van is szőr, akkor max 1-2 centi. hónaljszőr kilőve.
2011. jún. 11. 00:48
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Nekem semennyire.
2011. jún. 11. 00:50
 3/11 napietus ***** válasza:
férjem a hónalját borotválja, a többi rész nem érdekel, mennyire szőrös (ő mondjuk pont nem az a szőrös típus). hónalj borotválás azért nyáron praktikus dolog.
2011. jún. 11. 00:54
 4/11 napietus ***** válasza:
ja, mellkasszőrt kifejezetten vonzónak tartom és férfiasnak.
2011. jún. 11. 00:55
 5/11 anonim ***** válasza:
engem csak a hónaljszőr zavar, de az nagyon. A fanszörzet legyen kordába tartva
2011. jún. 11. 01:04
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Azoktól kérdezném, akik elvráják, hogy ennyire szőrtelenítsék magukat a pasijuk, ők is szőrtelenítenek?
2011. jún. 11. 01:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Nálam alap dolog, hogy szinte mindig csinos ápolt és tiszta legyek, én úgy szoktam meg, hogy mindenemet szőrtelenítem ( láb, bikini vonal), én egy férfitól amit elvárok az arcát borotválja rendesen és a hónalját, az is tetszik ha ágyék részen is csupasz, de az nem olyan lényeges, a többi részen meg kifejezetten tetszik, persze ha nem olyan mint egy majom, hogy a háta is full szőrös:)
2011. jún. 11. 02:34
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Én arra gerjedek,ha egy pasi szőrös,az olyan férfias :)

Főleg ha a mellkasa szőrös :D

2011. jún. 11. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:
én szeretem ha van mellkasszőr, ha nincs az sem baj. Hónaljszőr ne legyen, és az intim részeknél se legyen full csupasz..látszódjon, hogy férfi, és nem kis tini gyerek.
2011. jún. 11. 14:13
 10/11 anonim válasza:
szeretem ha egy pasi szőrös de nem úgy mint csubakka XD legyen rajta szőr de ne tulsok
2011. jún. 16. 21:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!