Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz hogy a meleg szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz hogy a meleg szerelem az sosem lehet olyan jó mint a nem meleg?

Figyelt kérdés

azt olvastam hogy csak egy lánnyal lehet átélni az igazi szerelmet. ez igaz? mert én most szerelmes vagyok egy fiúban fiú létemre, és nagyon szeretem. de akkor lehet ha lányba lennék, még erősebb lenne? vagy hogy van ez?

14/f

2011. jún. 10. 21:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
azonos neműek között szerintem szorosabb lehet a kapcsolat
2011. jún. 10. 23:20
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
igaz mert a BUUUUZik nem élnek normális szerelmi életet a hetero normálisok nem engedik nekik bibííí, és te gyökér vagy barátom neharagudj, de szurkolok neked, remélem kigyógyulsz mihamarabb ebből az állapotból. ilyen fiatalon előfordul, mondjuk velem hálistennek nem fordult
2011. jún. 10. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát éppenséggel az ellenkezője igaz, mert azonos neműeknél szimmetrikus a párzás tehát harmónia van, ami jobb, mint az aszimmetria. Minden ostobából hetero lesz persze van pár fehér holló kivétel, a heterokná mindig alá fölérendeltség van , folyamatos a feszültség nem ismerik egymást annyira mert két különbözö világ.
2011. nov. 12. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!