Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? A barátommal lefeküdtünk. Védekeztünk, közben elszakadt az óvszer. Hozzá teszem, hogy nem bennem ment el. Tudom, az előváladék is tartalmaz "életképes" spermiumokat. épp ezért vagyok megijjedve ijedve. Bunkó válaszokat ne!
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 21:27
11/15 anonim válasza:
Hány napos átlagban a ciklusod? De amúgy hacsak nem nagyon hosszú, akkor úgyis benne leszel a termékeny napokban.
12/15 anonim válasza:
Én egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy az óvszer, amit direkt erre a célra készült anyagból dolgoztak ki (valószínűleg a gyártók tudják, mivel játszadoznak), hogy minél rugalmasabb és strapabíróbb legyen, amibe állítólag egy liter víz simán belefér, az hogy lehet, hogy a gyakorikérdések.hu-n mindenkinek elszakad?
13/15 anonim válasza:
Mert szerinted akinek nem szakadt el az óvszer, az jön majd ide kérdezni, hogy "Nem szakadt el az óvszer lehetek terhes?" Amúgy erre a kérdésre is igen a válasz ha volt közösülés, csak erről hiszik, hogy nem.
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Sajnálom,ha elszakadt..most mit csináljak? Erről senki nem tehet:) Szerintem...
2011. jún. 11. 10:01
15/15 anonim válasza:
Akinél elszakad, az valamit rosszul csinál, pl. nem nyomja ki belőle felhelyezés előtt a levegőt. Évekig használtam óvszert és hangsúlyozom, hogy SOHA nem szakadt el nálam, és ez nem hiszem, hogy véletlen. Volt olyan is, hogy direkt szaggattam aktus után, hogy leteszteljem, mennyire strapabíró és AKKOR sem szakadt el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!