Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég nagy? Normális ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
most leszek nyáron 15 éves és a farkam 14cm vagy 15!mindig márhogy mutatja amikor mérem
15 éves vagyok 173cm és 63 kg és kb maroknyi vastag hogy meg tudom markolni a tenyeremmel szerintetek ez jó vagy kicsi?
2011. jún. 10. 15:27
2/5 anonim válasza:
felfoghatatlan,hogy miért nem értitek meg,hogy igazából nem a méret számít.persze az is de egyáltalán nem lényeges.egyébként szerintem nincs a péniszed méretével semmi baj :)
3/5 szamo77d válasza:
Szerintem előbb emeld a négyzetre, aztán vonjál belőle
köbgyököt, ajd írd fel rá a másodfokú egyenlet megoldó
képletét, végül logaritmáld! Na, ami így kijön, az lesz
a jó! Amúgy kérjél beutalót pszichiátriai gondozásra!
Rád fér!
4/5 anonim válasza:
Szevasz! Szintén 15 éves vagyok, és ugyan ekkora az én méretem is. :D Súlyban megegyezünk, de én csak 168 cm vagyok. Szerintem átlagos péniszméretünk van, mivel utánaolvastam és a magyar átlag 14,90 körül van. És még az is benne van hogy növekedik. :)
5/5 szamo77d válasza:
Barátom, Te sem vagy normális, az biztos! A legszebb évei-
teket teszitek tönkre ezzel az állati baromsággal! Hát
szorongjatok csak, én többet nem vigasztalok egy bolondot
sem!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!