Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet csupán fáradtság az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csupán fáradtság az oka, hogy egy jó pasi 44 évesen mindig bealszik, vagy tévézik és lassan ott tartunk hogy átl. Havi egyszer szekszelünk?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a korral jár sajna...
2011. jún. 10. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy mivel 44éves,lehet nem tart igényt annyiszor a SZEXRE,mint te!!
2011. jún. 10. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:

44 évesen még simán ereje teljében van egy férfi, sőt olyankor szokta élni a másodvirágzását, még az ún. kapuzárási pánik (50 körül) előtt.

Szóval a havi 1 alkalom nagyon kevés.

2011. jún. 10. 15:30
 4/6 A kérdező kommentje:

nem tudom elképzelni h.a korral jár...nemrégiben olvastam valahol,hogy a pasik minél idősebbek,annál aktívabbak...

bár azt is olvastam,hogy a negyvenesek dolgoznak a legtöbbet és ezért ez a dolog háttérbe szorulhat :(((

2011. jún. 10. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

figyelj, légy megértő lehet, hogy melletted még 8 másik nőt is kielégít viszont a gyakori ejakuláció miatt fáradékonnyá válik az ember.

Csak viccelek, beszéljétek meg mi ezt innen nem tudjuk megmondani, elméletileg nem lehetilyen egy 44 éves jó pasinál, de beszéljétek meg! üdv :)

2011. jún. 10. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

A pasim 47 éves. Nem azt mondom, hogy úgy bírja, mint amikor 30 volt, de azért rendszeres megrak, heti 3-4 mindig megvan, nincs szükségem pótlásra.

Szóval szerintem nem a korom múlik, legalábbis 50 alatt még biztosan nem! :)

2011. jún. 10. 19:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!