Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valamit rosszul csináltunk?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamit rosszul csináltunk? Ez volt az első alkalom. Légyszi.

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy tegnap lefeküdtem a barátommal, mind a kettőnknek ez volt az első. Velem nem volt gond, szinte alig fájt, de ő azt mondta, hogy sokkal intenzívebb érzésre számított, és annyira nem volt jó neki. Nem rossz volt, csak nem erre számított. Rosszul tette föl a gumit, mert nem tekerte hanem húzta, és párszor meg kellett igazítania, mert lecsúszkált.. ez miatt lehetett, hogy így érezte, vagy velem van a baj, vagy valamit rosszul csináltunk? ezen kívül még mondta, hogy sokszor elfáradt, mert mivel ez volt az első úgy csináltuk, hogy én voltam alul..légyszi valami tippeket, vagy segítséget..köszi:)
2011. jún. 10. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
kevés embernek tökéletes az első ha egyszerre veszítik el. a gumi nagy hátránya hogy alig érezni a puncit.
2011. jún. 10. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:

ez előtt pettingeltetek? vagy csak durr bele a közepébe?

szerintem ha legközelebb együtt lesztek, inkább csak kényeztesd máshogyan és ne eröltessétek a dolgot

aztán meg nem kizárt sztem egyáltalán ez a gumi ügy, amit mondasz. válasszon valami testhezállóbbat a boltban.

majd belejöttök

2011. jún. 10. 15:11
 3/9 A kérdező kommentje:
igen pettingeltünk, már 9hónapja együtt vagyunk, és már ismerjük egymás minden részét, ezért is gondoltuk, hogy mostmár belevághatunk ebbe :) majd gyakorlunk szerintem :)
2011. jún. 10. 15:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Így bizony!

Pontosan, hogy inkább erre kéne rászokni. :)

2011. jún. 10. 15:32
 5/9 pötty! ***** válasza:
nem veled volt a gond ne aggódj :) majd belejöttök de szerintem az első együttlétnél az a legfontosabb hogy a lánynak ne fájjon és minél kellemesebb legyen, a fiú másodlagos, sok gyakorlás után jobb lesz mindkettőtöknek :)
2011. jún. 10. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ó, no para, először én is csak néztem, hogy ez olyan nagy szám? A második már sokkal jobb volt, a harmadik már király, és így tovább...
2011. jún. 10. 15:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak magával törődött szex közben és még ő kritizál. Szerintem hagyd ott a fenébe! Nem véletlenül szoktak 3-5 évvel idősebb pasit választani. Az idősebbek figyelmesek, és NEM BÉNÁZNAK!
2011. jún. 10. 17:20
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen :)

nem nem félre értés ne essen, nagyon is csak rám figyelt, hogy nekem ne fájjon, és nem kritizált egyáltalán. figyelmes volt, nem szeretném, hogyha félre értenétek :)

2011. jún. 11. 12:59
 9/9 pötty! ***** válasza:
15:34-es vagyok csak azért mondtam hogy a lány az első ebben a helyzetben mert én nem örültem volna ha a barátom életem egyik nagyon fontos döntésénél így reagál, és gondolom te sem örültél neki mert akkor nem tetted volna fel a kérdést:)
2011. jún. 11. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!