Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek elegendő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek elegendő idő a 26 perc ahhoz, hogy egy lány el élvezzen?

Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 14:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azért a farokverés és egy forró,nedves punci egészen más.A kezeddel kevésbé stimulálod a brét,mint a punci..és akkor még finoman fogalmaztam.
2011. jún. 10. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Nekem 6 perc is elég úgy, ahogy a férjem csinálja.

Ha nem így csinálná, 60 perc alatt sem történne semmi.

2011. jún. 10. 14:07
 13/17 anonim ***** válasza:
6 perces,hogy csinálja a férjed?Avass be légyszi.
2011. jún. 10. 14:08
 14/17 anonim ***** válasza:

Az hogy kézzel meddig birod, egész más, mint egy szeretkezés.

Egyébként nagy különbségek vannak. A volt páromnak nem 26 perc, 26 óra sem lett volna elég ahhoz. De volt olyan párom is, akinek sokszor 5 perc is elég volt... Szóval nem lehet így megmondani, de az biztos, hogy sok olyan van, akinek elég, nyugodj meg. Sok sikert!

36f

2011. jún. 10. 14:10
 15/17 anonim ***** válasza:
36F,nekem a jelenlegi barátnőm ilyen.Foroghatok,pöröghetek,cigánykerekezhetek,átmehetek lóba,puputevébe,imádkozó sáskába,cserkésző oroszlánba,vad bikába akkor sem sikerül kielégíteni a farkammal,pedig nem kicsi.Azt szereti,ha durva vagyok,arra izgul fel,de nekem az már nagyon hardcore,ami őt kielégítené.Csiklóorgazmust is nyelvvel,kézzel igen,farokkal nem.shit
2011. jún. 10. 14:16
 16/17 anonim ***** válasza:

36 F vagyok.

utolsónak: Sajnálom, tudom miről beszélsz, tudom milyen érzés. Egy idő után az ember önbizalmának, önbecsülésének is odavág rendesen. mert ugye akkor igazán jó, ha mindkettőnek jó. Ha az egyiknek nem, az csak bajt szül. Ha nem most, akkor évek múlva...

2011. jún. 10. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem 2-3perc bőven elég :) (ügyes a pasim) :) de volt már olyan is, hogy kb 15mp alatt. berakta, mozgott 3am azt nekem annyi is volt :D de nem volt előjáték sem.
2013. márc. 27. 01:04
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!