Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem jön meg neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön meg neki?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel kb. egy hónappal ezelött elszakadt a gumi. Másnap mentünk 72 órás tabit venni. Utánna egyből megjött neki és semmi változást nem érzett. Most egy hete lefeküdtünk, és amikor kihúzta láttuk hogy vmi fehér színű folyadék van a péniszemen.Nem éreztem hogy elélveztem volna, megtapintottam,megszagoltam és ugy éreztem hogy ez a barátnőm nedve, nem pedig az enyém. Most kellett volna megjönnie neki, de már 4 napja késik. Nem tudom hogy a tabi hatása miatt késik vagy terhes lett...
2011. jún. 10. 13:45
 1/7 Szupermókus ***** válasza:
Nőgyógyász pozitív :)
2011. jún. 10. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Tehát utoljára gumi nélkül szexeltetek?...

Két lehetőség van: A tabi felborította a hormonháztartását, és azért nem jön meg.

Másik lehetőség: Terhes.

2011. jún. 10. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Megszakításosan védekezni, olyan mint térdvédőt húzni cápatámadás ellen. Elég bátrak vagytok, hogy elszakadt a gumi, rohantok tabiért, de a megszakításosban megbíztok.

4 nap még nem gáz, ha meg spilázzátok magatokat, tovább fog késni. -> Igen, idegességtől is megkéshet. Csak nyugalom, ha meg már 2 hete késik, akkor legyetek bátrak a gyerekhez is, ha esetleg az abortusz nem jönne össze.

2011. jún. 10. 13:55
 4/7 Nikinis válasza:
Terhes nem lehet mivel a tabi az biztos, én tapasztalatból mondom!!! Nekem 2 hónapig nem jött meg hogy be vettem a gyógyszert, és voltam is vele nőgyógyásznál és azt mondta semmi gond nincs csak a gyógyszer meg zavarta a hormonaimat!!
2011. jún. 10. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

"Terhes nem lehet mivel a tabi az biztos, én tapasztalatból mondom!!! "

Talán ha elolvasnád a betegtájékoztatóját annak a szarnak, amit beszedtél, akkor nem mondanál baromságot. 86%-os hatékonyságú, nem 100%.

Attól, hogy neked hatott, lehet, hogy vkinek nem hat.

De egyébként nem is ezt mondtam, hiszen azóta megjött neki. Hanem azt szűrtem le az írásból, hogy megszakítással védekeztek. Abból pedig nagy eséllyel lehet baba.

2011. jún. 10. 13:58
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) a biztonság kedvéért veszek terhességi tesztet
2011. jún. 10. 13:58
 7/7 Nikinis válasza:
Igen az lesz a legjobb ha veszel egy tesztet és kiderül h lesz gyerek vagy nem!!! nem itt kell találgatni hanem cselekedni kell:)
2011. jún. 10. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!