Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön meg neki?
Tehát utoljára gumi nélkül szexeltetek?...
Két lehetőség van: A tabi felborította a hormonháztartását, és azért nem jön meg.
Másik lehetőség: Terhes.
Megszakításosan védekezni, olyan mint térdvédőt húzni cápatámadás ellen. Elég bátrak vagytok, hogy elszakadt a gumi, rohantok tabiért, de a megszakításosban megbíztok.
4 nap még nem gáz, ha meg spilázzátok magatokat, tovább fog késni. -> Igen, idegességtől is megkéshet. Csak nyugalom, ha meg már 2 hete késik, akkor legyetek bátrak a gyerekhez is, ha esetleg az abortusz nem jönne össze.
"Terhes nem lehet mivel a tabi az biztos, én tapasztalatból mondom!!! "
Talán ha elolvasnád a betegtájékoztatóját annak a szarnak, amit beszedtél, akkor nem mondanál baromságot. 86%-os hatékonyságú, nem 100%.
Attól, hogy neked hatott, lehet, hogy vkinek nem hat.
De egyébként nem is ezt mondtam, hiszen azóta megjött neki. Hanem azt szűrtem le az írásból, hogy megszakítással védekeztek. Abból pedig nagy eséllyel lehet baba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!