Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megtanulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtanulni lemondani az orális szexről?

Figyelt kérdés

Hallgatjuk, olvassuk a vádakat: "Ha igazán szeretsz, ezt elfogadod, különben nem is szeretsz" - jó, oké. De maximum elfojtani lehet. De a vágy megmarad, erről meg nem tehet senki!! Mindig hiányozni fog, hiába fojtottam el.

Írjatok valami használható megoldást, hogyan tudom elérni, hogy NE hiányozzon, ne is gondoljak rá?

(pl. "tanulj meg igazán szeretni", "tanulj meg lemondani", "fogadd el, hogy az orális szex nem mindenkinek vonzó" - ezek tipikusan NEM a használható válaszok közé tartoznak)

2011. jún. 10. 13:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Hozd ki a maximálisat a "maradékból". Elégülj ki annyira a többi szexuális, a partnered által is elfogadott módszerrel, hogy ne maradjon energiád arra, hogy még azt is akard. Teljesen elfojtani nem tudod, csak lemondani tudsz róla. Idővel talán a párod is megkívánhatja, de ehhez idő kell. Légy türelmes.
2011. jún. 10. 13:44
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Tanulj Jógát és eléred saját magadnak.
2011. jún. 10. 13:50
 3/11 A kérdező kommentje:

:D :D :D

2. - ez jó :D :D :D

mellesleg ki mondta, hogy férfi vagyok? mi ez a sztereotip gondolkodás? :)

2011. jún. 10. 14:03
 4/11 A kérdező kommentje:
kérek még válaszokat......
2011. jún. 10. 14:11
 5/11 Nikinis válasza:
0%
Miért akarsz te lemondani róla????
2011. jún. 10. 14:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Szerinted jobb emiatt szakítani? Szerintem nem.
2011. jún. 10. 16:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Írjatok még válaszokat, provokatív megfogalmazású orálos kérdésekre ezerrel jönnek a válaszok, de ide eddig 1 db válasz jött. Írjam ki provokatívabban? Lehet, hogy más se tudja a választ????
2011. jún. 10. 16:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz, mert ha ennyire függsz az oráltól az nem normális, már bocsi.... Máshogy is kielégülsz, nem? De... Akkor mi a gond? Semmi.
2011. jún. 10. 16:12
 9/11 A kérdező kommentje:

Azért azt nem hiszem, hogy ez pszichológiai eset, ezzel szerintem nagyon sokan vannak így. Te gondolom, nem ilyen vagy, azért nem érted, hogy én miért vagyok ilyen.

Én is mondhatnám, hogy aki soha nem akarja, az menjen pszichológushoz, de nem mondom.

2011. jún. 10. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem állok le veled vitatkozni, de nevetséges a problémád, ne haragudj.....
2011. jún. 10. 16:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!