Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyorsan? Kérdés túl rövid. ^. ^
Figyelt kérdés
Elég elején van a kapcsolatom a fiúval, de szerintetek mikor jön el az ideje az első közös sexnek. Nem akarok h az legyen h csak arra kellek neki. M én kezdek belészeretni. De ezt ő nem tudja, ő mondja ki elsőnek azt a szót h szeretlek?2011. jún. 10. 12:57
1/11 anonim válasza:
mind1 ki mondja ki először. És az h mikor legyen az első, az attól függ hány éves vagy
2/11 anonim válasza:
nehogy már előre eltervezd , beírd a határidő naplódba, hogy mikor szexeljetek
3/11 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. De én ezt a kapcsolatot komolyan gondolom, ezért nem szeretném, h ha csak arra kellenék neki. Én nagyon kívánom őt..
2011. jún. 10. 13:03
4/11 Smartguy86 válasza:
Ha nagyon kívánod, akkor feküdj le vele! Ha csak arra kellesz neki, akkor mindegy mikor, vagy dobni fog, ha megunja, vagy megvárja, aztán dob. Ha meg nem csak arra kellesz neki, akkor lesz komoly kapcsolat. Neme?
5/11 anonim válasza:
Ha a Hold a Vénusz udvarába ér.
6/11 anonim válasza:
Ez döntsd el te. Csak abból tanulsz, akkor fogsz tapasztalni, és ezek tükrében rendezed úgy a dolgaid, ahogy neked jó. De komolyan.
7/11 anonim válasza:
Olyan,mintha egy 13 éves tette volna fel a kérdést. Ha felmerül a gyanú, hogy csak meg akar dugni, akkor miért jössz össze vele? Egy kapcsolat alapja a bizalom az őszinteség és a szeretet.
8/11 A kérdező kommentje:
én úgy értettem, hogy csak kisebb az esély rá, hogy dob a srác, hogy ha 4 hónap után feksztek le egymással, mint hogy ha 1 hónap után (most csak számokat írtam )
2011. jún. 10. 13:27
9/11 anonim válasza:
Hallod, teljesen mindegy...
Én egyszer vártam egy hónapot egy pasival aki teljesen tisztességesnek TŰNT aztán szex után mégis lelépett...
Mostani barátomról meg azt hittem, csak szexre kellek neki, 3. randin lefeküdtünk, mondván akkor legalább legyen valami hasznom belőle, és már fél éve járunk. :)
Szerintem mindegy meddig vársz, ha kellesz neki kelleni fogsz szex után is, ha nem, akkor meg mindegy meddig vársz...
20L
10/11 A kérdező kommentje:
köszi :) csak nagyon félek :/
2011. jún. 10. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!