Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a nőket és nem tudom türtőztetni magam! Mit lehet tenni ha valaki szexuálissan túlfűtött?
Egyszerüen ha valahol vagyunk haverokkal vagy egyedül nem birok ellenálni hogy ne nyomuljak rá egy olyan nőre aki tetszik!Egyszerüen nem bírom ki hogy ne dumáljam le róluk a bugyit!Már napi 3-szor is önkielégittést végzek,de az sem veszi el a kedvem,eljárok futni,biciklizni hogy ott ezeket az energiákat levezessem,de az sem mindig segítt!Mit lehet ezzel tenni vagy ez már beteges?
Nem tini vagyok mert már 25 vagyok!Ez normális dolog?Egyfolytában szexelnék szívem szerint,tudom ez nem normális,de nem tudom magam tűrtöztetni.....
keress fel egy prostit vagy keress magadnak egy "jo turokepessegu" csajt:P
bocs az ekezetekert:(
Tombolnak a hormonok, fogalmam sincs. Egészséges, mindaddig míg magadnak elintézed, vagy udvarolsz vkinek, és nem erőszakoskodsz.:D
csajozz, van bőven nő a világon, akit meg lehet kaparintani. Öld ebbe az energiád.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:18
Hát szerintem kevés lány bírná ezt a tempot..
Prostihon nem járok és nem is szeretnék azért pénzt kidobni az ablakon,meg nem is csak a pénz miatt,amúgy sem mennék prostihoz!
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:19
Nem szoktam erőszakoskodni!
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:17
Már elég régóta,csak eddig nem figyeltem fel rá ennyire!
Sokan azzal szekálnak már hogy a guruló krumplit is megdugnám:),pedig ez nem így van!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!