Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mehet a petting esetleg orál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mehet a petting esetleg orál szerintetek? Ezek már nem olyan koraiak igaz?

Figyelt kérdés
Barátnőm 16 éves én 18 és már nagyon kívánom őt így ha még nem is szexelünk de petting,orál az már jó lenne főleg hogy ezeknél még védekezni sem kell így ingyen van:)Csak nem tudom hogyan vezessem rá és hogyan kezdjük el,meddig érdemes nekivetkőzni ezeknél satöbbi...neki valszeg csupasz a puncija én meg olyanra csinálom meg hogy a farkam tövéről,zacsiról leborotválom a szőrt a töve fölött rövidre vágom a csíkot a hasamnál meghagyom így jó lesz nem?Petting,orálnál is lehet nagy a lánynak a fiú farka?Mert nekem 19 cm hosszú meg 5 cm vastag így remélem nem lesz gond neki vagy nem ilyed meg:)
2011. jún. 10. 11:09
 1/9 Smartguy86 ***** válasza:

Lehet nagy orálnál, ha a csajnak kicsi a szája :D Akkor ne erőltesd!

Amúgy minek a borotválás? Jó, lehet, de mi köze a dologhoz? Úgyse nyeli be tövig a 19 centit (ha tényleg annyi)

2011. jún. 10. 11:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó csak tudod azért a dzsungelt a mai világban elég kevesen szeretik.
2011. jún. 10. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Már elég idősek vagytok ahhoz, hogy ne kelljen elmagyarázni a petting technikai részleteit. Különösebb kozmetikai és fodrász igényeid se legyenek. Legyen ápolt az "alsó fertájad", az elég. Kicsit lenyírod a dzsumbujt, nem kell divatozni.

Elkezdeni, pedig simogatással kezd, a többi megy magától. Főszabály: semmit ne erőltess.

2011. jún. 10. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:

"Mert nekem 19 cm hosszú meg 5 cm vastag így remélem nem lesz gond neki vagy nem ilyed meg:)"

Sok szerencsét! Így egyik nő sem fogja szeretni csak a kitágult k.vák...Ez baromi nagy az átlagos lányoknak 18 fölött már fáj...Persze van akinek kell a nagyobb őket nem ítélem el!

Viszont a barátnőd ,ha még szűz akkor nagyon meg fogtok szenvedni a dologgal mert visítani fog szegény kislány...

2011. jún. 10. 11:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Még szűzek vagyunk de az még odébb van...a tágítás,hosszú előjáték majd segíteni fog szerintem.
2011. jún. 10. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2011. jún. 10. 11:22
 7/9 A kérdező kommentje:
4,5 hója így már jó lenne ha nem csak csók,simi ilyenek lennének:)
2011. jún. 10. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeretitek egymást, akkor csapoljatok bele a lecsóba.Ne csak az élvezetért csináljátok, hanem a még "ennyicske" együttlétért, hiszen te írtad , hogy szeretkezni még nem akarsz.A borotválást én meg jó ötletnek tartom, hiszen "optikai tunning" , meg hát a csajnak is jobb ha a nyelvével egy kopasz zacskón és farkon "szaladgál" mintha egy őserdőben kéne.Hidd el, neked is jobban fog esni , amikor a csupasz farkaddal játszik.

"Nem tudom, hogyan vezessem rá..." Nincs neked fantáziád?

Csókolózással kezdjetek, aztán amikor simogatja a tököd, te is simogasd őt, fogdosd a melleit, esetleg szopkodd is meg a bimbóját.Aztán 69 és kész is van...Nekivetkőzni tök csupaszra nem kell,estleg leveszed a felsődet, farmer cipzár le..a csajszika felsőjét meg a hasára lököd(tudod úgy hogy rajta van, a karjai ki vannak a pólóból bujtatva, de a testén rajta van még a felső)az alsóval meg csinálhatjátok ugyanezt, ha szoknya az éppenséggel.Ha meg vmi más farmer vagy rövidnaci akkor vegye le. A farkad mérete amúgy tekintélyes, de ne erőltesd, úgyis be fogja kapni tövig és rongyosra szopja, ha ő is úgy szeretné.

2011. jún. 10. 11:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Áldásomat adom a dologra. Mehet mind a kettö!
2011. jún. 10. 11:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!