Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted terhes vagyok? (bunkó válaszokat nem kérek)
Egyrészt: még az is lehet tünet, hogy viszket az orrod. Ez még nem garancia, a biztos a teszt meg a nőgyógyász.
Másrészt: ha nem élvezett el benned, valamint az volt az első menet, és ő nem maszturbált előtte, akkor az előváladékában se voltak nagy valószínűséggel spermiumok, szóval esélytelen.
Harmadrészt: a késés lehet idegi alapon is, mert stresszelsz. Nyugodj meg, meg fog jönni! Legközelebb meg figyeljetek oda a gumira - egyébként nem értem, hogy lehet azt elfelejteni... az a fiú szerintem direkt nem vette fel.
Remélem segítettem :)
Árulj el nekem valamit... Hogy a francba lehet elfeledkezni a gumiról??? Vagy csak én voltam anno ennyire mintagyerek, hogy mindig odafigyeltem erre???
Na jó, ha továbbra sem jönne meg, csinálj egy terhességi tesztet, és ha pozitív, ha negatív menj el nőgyógyászhoz. Ha negatív akkor azért menj, mert más oka is lehet a mensi kimaradásának/késésének. pl. valami fertőzés.
Veszélyes játék, de ilyet, hogy az aktus elején nincs gumi, és utána felhúzni, én is csináltam. Nem lett bajom. Szerintem egy hét késés a menzeszben belefér. Ha nagyon aggódsz menj nőgyógyászhoz.
Lehet, hogy gyógyszert kéne szedned? Bár azt sem szabad elfelejteni. Vigyázzatok!
Üdv, 22N
Lehet más oka a késésnek!
Nekem 20.-a óta késik, tesztjeim negatívak, tünetem nincs. Mondjuk a lányomnál sem voltak. De mivel negatív a teszt, tuti nem terhesség.
Azért biztonság kedvéért vehetsz egy tesztet, 400 forintért már lehet kapni a DM-ben. És akkor megnyugodhatsz:)
23/N
11:22-nek
Szerintem azért hiszik ezt olyan sokan, mert ugye mindig csak azokról az esetekről hallani, amikor jajj, valaki egy egyéjszakás kaland után terhes lett, meg jajj kiszakadt a gumi és terhes lett a tini. Azokról nem hallani, amikor valaki több hónapon keresztül védekezés nélkül szexel, és mégsem jön össze a baba.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!