Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerinted terhes vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted terhes vagyok? (bunkó válaszokat nem kérek)

Figyelt kérdés
A barátommal a múltkor az elején gumi nélkül csináltuk, mert megfeledkeztünk róla, de úgy egy perc múlva észrevettem, hogy hiányzik a gumi, és szóltam neki. Akkor felhúzta. Két napja késik a havim, és úgy egy héttel ezelőtt pár napig volt olyan érzésem, hogy pisilnem kell, de aztán csak kevés jött (most olvastam, hogy ez is lehet tünet).
2011. jún. 10. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Én azt ajánlom mindenképp menny el dokihoz,vagy teszt!biztos ami biztos--tudod előváladékban is van kis mennyiségben ondó
2011. jún. 10. 11:03
 2/9 Smartguy86 ***** válasza:
58%

Egyrészt: még az is lehet tünet, hogy viszket az orrod. Ez még nem garancia, a biztos a teszt meg a nőgyógyász.

Másrészt: ha nem élvezett el benned, valamint az volt az első menet, és ő nem maszturbált előtte, akkor az előváladékában se voltak nagy valószínűséggel spermiumok, szóval esélytelen.

Harmadrészt: a késés lehet idegi alapon is, mert stresszelsz. Nyugodj meg, meg fog jönni! Legközelebb meg figyeljetek oda a gumira - egyébként nem értem, hogy lehet azt elfelejteni... az a fiú szerintem direkt nem vette fel.

Remélem segítettem :)

2011. jún. 10. 11:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, pont ezért aggódom, ráadásul késik is... Várok még pár napot és ha nem jön meg akkor csinálok tesztet.
2011. jún. 10. 11:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Árulj el nekem valamit... Hogy a francba lehet elfeledkezni a gumiról??? Vagy csak én voltam anno ennyire mintagyerek, hogy mindig odafigyeltem erre???

Na jó, ha továbbra sem jönne meg, csinálj egy terhességi tesztet, és ha pozitív, ha negatív menj el nőgyógyászhoz. Ha negatív akkor azért menj, mert más oka is lehet a mensi kimaradásának/késésének. pl. valami fertőzés.

2011. jún. 10. 11:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Veszélyes játék, de ilyet, hogy az aktus elején nincs gumi, és utána felhúzni, én is csináltam. Nem lett bajom. Szerintem egy hét késés a menzeszben belefér. Ha nagyon aggódsz menj nőgyógyászhoz.

Lehet, hogy gyógyszert kéne szedned? Bár azt sem szabad elfelejteni. Vigyázzatok!

Üdv, 22N

2011. jún. 10. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet más oka a késésnek!

Nekem 20.-a óta késik, tesztjeim negatívak, tünetem nincs. Mondjuk a lányomnál sem voltak. De mivel negatív a teszt, tuti nem terhesség.

Azért biztonság kedvéért vehetsz egy tesztet, 400 forintért már lehet kapni a DM-ben. És akkor megnyugodhatsz:)

23/N

2011. jún. 10. 11:20
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Ennyitől nem vagy terhes... :D :D De soha nem értettem amúgy, hogy miért hiszik sokan hogy teherbe esni olyan marha könnyű. Tesómék próbálkoznak a babával lassan 1 éve, tehát nem védekeznek meg semmi.... és még mindig nem jött össze nekik. (voltak orvosnál és egyiküknek sincs semmi baja.)
2011. jún. 10. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

11:22-nek

Szerintem azért hiszik ezt olyan sokan, mert ugye mindig csak azokról az esetekről hallani, amikor jajj, valaki egy egyéjszakás kaland után terhes lett, meg jajj kiszakadt a gumi és terhes lett a tini. Azokról nem hallani, amikor valaki több hónapon keresztül védekezés nélkül szexel, és mégsem jön össze a baba.

2011. jún. 10. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
B.asszátok meg, nehogy már még kampányolni kezdjetek itt a védekezés nélküli szex mellett...
2011. jún. 10. 12:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!