Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom rá, hogy ez zavarjon?
Nem tudom miért nem elég neked a másik lyuk...
én sem szeretem így csinálni (nemcsak a fajdalom miatt)
Abba nem gondoltál bele, hogy neked azért engedte meg egyszer, mert tudtad, hogy a volt barátjának megengedte, és ezután te ezen megsértődhetnél (, nem jogosan, de nem te vagy az egyetlen pasi, aki ezen besértődött volna). De egyszer megkaptad, bebizonyította neked, hogy veled is fáj, az meg, hogy kicsit jó volt.. őszintén? SEMMIT nem számít. A kicsit jó meg a nagyon fáj között azért a nagyon fáj a dominánsabb. Képzeld el, hogy orálisan kényeztet, de közben folyamatosan harap. De úgy, hogy fájjon. Mivel a szájában van a farkad és nyalogatja, kicsit jó, de ku.uuurvára fáj és soha nem is fogsz elmenni tőle. Megérné ez neked? Mondhatod, hogy "de hát ha szeret, megteszi", de nem. Ha szereted, nem okozol neki szándékosan fájdalmat. Ez nem egy olyan dolog, ami annyira létfontosságú kéne legyen. Ha meg aberrált vagy, és neked csak így jó, az meg nem normális, de akkor meg ez alapján keress partnert.
19/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!