Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratom mar nem ugy kivan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom mar nem ugy kivan mint az elejen, en nagyon kivanom otett nekem nem eleg egy heten 1 szer 2 szer. Mitt tegyek hogy jo legyen?

Figyelt kérdés
a regebbi baratommal nem elveztem a dolgot, de evel nagyon vagyok ra, viszont o valahogy mindeg talal valami felmento okot. ketsegbe vagyok esve nem tudom mit is tehetnek.
2011. jún. 9. 23:38
 1/9 bUb! válasza:
100%
Újjits a dollgokon. Lehet, hogy kezd megunni. Lepd meg, légy vad szex közben, vagy nem túdom. Csináld úgy, hogy felizgasd és, hogy megkivánjon.
2011. jún. 9. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
De állat vagyxD(L)
2011. jún. 9. 23:53
 3/9 anonim ***** válasza:
23%

vegyél 1 kutyát :D

19F

2011. jún. 9. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Én srác vagyok és őszintén: amikor csak egy kicsit is pihentebb vagyok a hullafáradtságnál... akkor esélytelen, hogy ne akarnék a Párommal szeretkezni.

Sztem valami problémátok van vagy nagyon ellaposodott/nem változatos a szexuális életetek. Bár azért írd le a korotok és h sokat melózik-e meg ilyenek...

2011. jún. 9. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Először is tanulj már meg rendesen magyarul, s*ggfej!!
2011. jún. 10. 01:03
 6/9 A kérdező kommentje:
en 20/L a baratom pedig 25 eddig kemeny hejen dolgozott de mostmar sinte csak setal a munkahejen. meg amikor a masik hejjen dolgozott meg akkor is jobb volt a dolog mint most en mar kiprobaltam egy csomo mindet de nem jutok semire tan meg lustabb mint azelot ugy erzem mintha egy 50 evessel jarnek. nem tudom mar mitt tegyek nem vagyom masra csak ra de neki meg nem kellek mar
2011. jún. 10. 08:56
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Bántja a szemem>.<

Könyörgöm mond azt,hogy ez csak kamu...

2011. jún. 10. 10:57
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Nem magyar, ezért nem tud magyarul.Ha értitek, mire gondolok...
2011. jún. 10. 11:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, szerintem is kokeró!
2011. jún. 11. 00:00

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!